Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 19. 11:26, szombat | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Kábítószert tartott, termesztett a 25 éves férfi

Kábítószert tartott, termesztett a 25 éves férfi

A rendőrök egy személygépjármű ellenőrzése során találtak kábítószergyanús anyagokat Harkán.

A soproni járőrök október 17-én Harkán ellenőriztek egy gépjárművet és annak sofőrjét. K. Gábor harkai lakos igazoltatását követően autójának átvizsgálásakor találták meg a rendőrök a kábítószergyanús növényi törmeléket.

Ezután a 25 éves férfi lakóhelyén tartott házkutatás alkalmával további kábítószergyanús anyagokat - a két helyszínen összesen bruttó 371,8 gramm mennyiséget - továbbá a kábítószer termesztésével összefüggésbe hozható eszközöket foglaltak le.

A férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség a lefoglalt kábítószer hatóanyag tartalmát vegyész szakértő bevonásával vizsgálja.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense