Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

A részeg férfi tavaly márciusban szállt fel egy Salgótarjánból Hatvan felé közlekedő vonatra, majd kötekedni kezdett utastársaival, ezért azok a kalauzoknak panaszkodtak a férfi viselkedésére. 19 óra az utasok nyugalma miatt Pásztón leszállították őt a vonatról.

A férfi ezen annyira felháborodott, hogy szitkozódni kezdett, és az állomáson a kalauzra támadt,aki a vita elől az irodába menekült, és magára csukta az ajtót.

A férfi erre ököllel ütni kezdte az ajtó üvegét, majd berontott az irodába, és meg akarta ütni a kalauzt, aki lefogta, és kiterelte őt. A férfi ezután az egyik szemeteskukának a műanyag elemét leszedte, majd ütni kezdte vele a kalauzt, kiverte a kezéből a telefont, és a hangosbemondó kapcsolóját is megrongálta vele.

Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását, és a per költségének megfizetésére kötelezését javasolta a férfi számára - írja az Ügyészség oldala.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 08. 20:10, szerda | Belföld

A járvány idején is segít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A koronavírus-járvány ideje alatt is segít a rászoruló gyerekeknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

2020. Április 08. 18:17, szerda | Belföld

Arcon köhögtek és koronavírussal fenyegettek várakozókat Szombathelyen

Szándékosan arcul köhögte és koronavírus-fertőzéssel fenyegette az embereket egy szombathelyi patika előtt két férfi, ezért garázdaság szabálysértése miatt pénzbírságra ítélte őket a Szombathelyi Járásbíróság

2020. Április 08. 17:05, szerda | Belföld

Gyorsan átállt szélvédőmosóról a fertőtlenítőszerre a Mol

A Mol Lub gyorsan átalakította a szélvédőmosó folyadék gyártósorát, hogy a koronavírus-járványban fertőtlenítőszert állítson elő

2020. Április 08. 16:07, szerda | Belföld

Április 15-ig SMS-ben is kérhető az adóbevallás tervezetének postázása

Az ügyfélkapuval nem rendelkezők az idén is kérhetik a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) az szja-bevallási tervezetük postázását,