Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2012. Június 15. 08:00, péntek | Sport
Forrás: sportgeza.hu

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megnevezte csütörtök délelőtt, hogy a szombati és vasárnapi meccseket kik fogják vezetni. Kassai Viktor nem kapott megbízást, ezért nyilvánvaló: az utolsó fordulóra tartalékolják.

A D-csoportban mindenképp éles meccs lesz, mert az angol-francia döntetlen lett, az ukránok pedig megverték a svédeket. A jövő keddi párosítás: Anglia-Ukrajna (ekkor tér vissza Rooney), illetve Franciaország-Svédország.

Mivel a C-csoportban már vezetett, az alapelvek szerint nem fog újabb megbízást kapni a spanyolok vagy az olaszok meccsére.

Az olasz-spanyolon a leseket nagyon jól ítélték meg kollégái, ő pedig a nap egyik jeles mozdulatával adta Fabregas tudtára a műesést.

A world-referee.com rangsorában az első kör után a holtversenyes harmadik helyen áll a magyar játékvezető, csak török Cakir és a német Stark van előtte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 09:45, szerda | Sport

Szujó Zoltán bocsánatot kért

Szujó Zoltán volt szerda reggel az M4 Sport Sporthíradójának vendége. A korábbi Forma–1-es kommentátor májusban távozott csatornától, most azért tért vissza, hogy elnézést kérjen azoktól, akiket megbántott.

2020. Január 22. 07:01, szerda | Sport

Csomós Mixi: Jól sikerült a szilveszteri durrogtatás

Csomós Mixi és Nagy Attila a Szilveszter Rallye-n parádés teljesítményével vívta ki az ellenfelek és szurkolók elismerését.

2020. Január 22. 06:10, szerda | Sport

Különleges eseménnyel készül Budapest 100 nappal a Giro d'Italia rajtja előtt

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny magyarországi "nagy rajtja" (Grande Partenza) előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok.

2020. Január 21. 15:58, kedd | Sport

Életét vesztette egy fiatal magyar atléta

A nyíregyházi sportoló halálhírét a klubja és a Magyar Atlétikai Szövetség hivatalos oldala is megerősítette.