Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2012. Június 15. 08:00, péntek | Sport
Forrás: sportgeza.hu

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megnevezte csütörtök délelőtt, hogy a szombati és vasárnapi meccseket kik fogják vezetni. Kassai Viktor nem kapott megbízást, ezért nyilvánvaló: az utolsó fordulóra tartalékolják.

A D-csoportban mindenképp éles meccs lesz, mert az angol-francia döntetlen lett, az ukránok pedig megverték a svédeket. A jövő keddi párosítás: Anglia-Ukrajna (ekkor tér vissza Rooney), illetve Franciaország-Svédország.

Mivel a C-csoportban már vezetett, az alapelvek szerint nem fog újabb megbízást kapni a spanyolok vagy az olaszok meccsére.

Az olasz-spanyolon a leseket nagyon jól ítélték meg kollégái, ő pedig a nap egyik jeles mozdulatával adta Fabregas tudtára a műesést.

A world-referee.com rangsorában az első kör után a holtversenyes harmadik helyen áll a magyar játékvezető, csak török Cakir és a német Stark van előtte.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 06:56, szerda | Sport

Rally: Újabb abszolút győzelem!

Nagyon okos, higgadt és taktikus versenyzéssel szerezte meg Klausz Kristóf-Csányi Botond páros a 23. Taxi4 Mikulás Rallye győzelmét, ezzel megduplázva eddigi összetett győzelmeik számát.

2019. December 10. 12:52, kedd | Sport

25 évesen öngyilkos lett a DVSC egykori focistája

A szabolcsfociinfo.hu információja szerint vasárnap lett öngyilkos a 25 éves Molnár Tamás, a DVSC korábbi focistája.

2019. December 09. 20:32, hétfő | Sport

Babos Tímea 25. a legjobban kereső teniszezőnők idei listáján

A novemberben sorozatban harmadik páros WTA-világbajnoki címét begyűjtő magyar játékos 1 541 943 dollárra (több mint 460 millió forintra) tett szert ebben az évben a versenyek pénzdíjaiból.

2019. December 06. 14:40, péntek | Sport

Rally: Csak önfeledt száguldás lesz

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni az itinert a 23. Mikulás Ralin, és egy számára új autót is kipróbál majd.