Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Június 15. 08:00, péntek | Sport
Forrás: sportgeza.hu

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Kassai Viktort tovább jegeli az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megnevezte csütörtök délelőtt, hogy a szombati és vasárnapi meccseket kik fogják vezetni. Kassai Viktor nem kapott megbízást, ezért nyilvánvaló: az utolsó fordulóra tartalékolják.

A D-csoportban mindenképp éles meccs lesz, mert az angol-francia döntetlen lett, az ukránok pedig megverték a svédeket. A jövő keddi párosítás: Anglia-Ukrajna (ekkor tér vissza Rooney), illetve Franciaország-Svédország.

Mivel a C-csoportban már vezetett, az alapelvek szerint nem fog újabb megbízást kapni a spanyolok vagy az olaszok meccsére.

Az olasz-spanyolon a leseket nagyon jól ítélték meg kollégái, ő pedig a nap egyik jeles mozdulatával adta Fabregas tudtára a műesést.

A world-referee.com rangsorában az első kör után a holtversenyes harmadik helyen áll a magyar játékvezető, csak török Cakir és a német Stark van előtte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.

2020. Május 08. 19:16, péntek | Sport

Virtuális pályákon kezdi a 2020-as szezont a Gender Racing

A hétvégén debütáló, újabb online versenysorozatban mérik össze erejüket a vírushelyzet miatt a GRT virtuális versenypályákra visszaszorult versenyzői is.