Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. November 11. 15:00, hétfő | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK

Kasza Tibor top 3 ciki dolga

Kasza Tibor top 3 ciki dolga

Kétség sem fér hozzá, hogy Kasza Tibor karriere rohamosan ível felfele. Az egykori Crystal együttes tagjaként is sok sikert elért, de igazán akkor robbant be, amikor banda feloszlott. Ezután szóló énekesi pályába kezdett, rádiós műsorokat vezetett, majd a Kasza nevezetű Super TV2 produkcióval úgy tűnik a csúcsra ért, bár ki tudja, még mit tartogat tarsolyában?

Ami biztos, hogy Facebook rajongói oldalának követői óriási számban gyarapodnak. Manapság naponta ezer fővel növekedik, így már 72.000-nél tartott a cikk íráskor. Kevesebb, mint egy hónap alatt több mint 10.000-el növelte rajongóinak táborát. Ennek az egyik oka az, hogy folyamatosan posztol magáról, emiatt sokszor belefuthatunk olyan publikálásokba is, amik már a ciki kategóriát súrolják. Nézzük csak:

1. Kasza Tibor, Mickey egeres rózsaszín sapkában pózolt és ezt bátran meg is osztotta rajongóival. Hihetetlen, de a legtöbb hozzászólónak kifejezetten tetszett és cukinak titulálták a műsorvezetőt ebben a rózsaszín sapkában. Szemezgettünk a komenntek közt és megtaláltuk a legbizarrabbat: ,,Ne ám, h megfázzon! Mert akkor nem hallanád meg, mikor ordítom: imádlak!”

2. Ezt a képet Tibor, ezzel a szöveggel posztolta: ,,A szàmomra kiutalt szemüvegben kívànok nektek Szèp Napot! Nyugi nem fogom hordani:)))” Pártoljuk!

3. A kisoroszlánok aranyosak, viszont istállóban feküdni, szalmákon, öltönykabátban kevésbé.

FOTÓ - FACEBOOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.