Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Május 21. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Kate Moss elcsábított egy nőt

Kate Moss elcsábított egy nőt

Courtney Love újabb részleteket osztott meg a nagyérdeművel eseménydús szexuális életéből, de ez történet legalább érdekes, mivel Kate Moss vitte az ágyába.

Nagyon zavarhatja Courtney Love-ot barátai boldogsága, mert rövid időn belül már a másodiknak próbálja meg tönkretenni a párkapcsolatát. A legújabb áldozata, akiről kompromittáló információi vannak, nem más, mint Kate Moss. Kurt Cobain özvegye szerint a modell évekkel ezelőtt elcsábította őt egy milánói hotelben. Illetve a történet egész pontosan úgy hangzik, hogy addig üldözte körbe-körbe a szobájában, amíg le nem feküdt vele. Majd a következő pár napban Kate az ágyába csalta Love többi barátnőjét is, amit mindannyian nagyon élveztek. Courtney az őszinteségét azonban hamar megbánta, ezért próbált helyzetén javítani, és hozzátette mondandójához, hogy Kate teljesen józan volt. A sztori pedig pont ezen a ponton bukik el, mert azt nehéz elhinni, hogy egy olyan nő, aki a világ legszebb hölgyeit látja nap, mint nap meztelenül a divatbemutatókon és a fotózásokon, magától ráveti magát Love-ra.


A The Hole kétes elmeállapotú frontasszonya azonban mindenre megesküszik, hogy a mese igaz, és nemcsak az alkoholmámor szülte a kobakjában. Ahogy azt sem, amikor Gwen Stefani férje, Gavin Rossdale előbb csirkét sütött neki, majd őt magát is feltüzelte, és az ágyába cipelte. Most tehát vegyük elő megint az előbb használt mérlegünket, az egyik felére ültessük Gwent, a másikra Miss Grimmet. Vajon kit választana egy normális ember?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára