Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2012. Április 14. 07:23, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Rosszul viseli az ismertséget Katy Perry. Ha teheti, inkább el is rejtőzik a világ elől.

Bár a karrierjét nem akarja derékba törni, a hírnévből elege van Katy Perrynek. Az énekesnő azt mondja: ez csak "egy gusztustalan mellékterméke" annak, amit csinál, és ha tehetné, szabadulna is tőle, de mivel zenélni szeret, kénytelen elviselni - legalábbis egy bizonyos szintig. Ha ugyanis módja van rá, akkor azért inkább igyekszik elbújni a világ elől.

"Nem kértem, hogy így legyen, de ez velejárója a karrieremnek - árulta el az énekesnő. - Amikor dolgozom, tudomásul is veszem, bár olyankor is törekszem rá, hogy a lehető legkevésbé legyek megközelíthetetlen. Ha a rajongóim megőrülnek, mert meglátnak, mindig arra kérem őket, hogy nyugodjanak meg, nincs miért sírni, inkább csak érezzük jól magunkat. Ha viszont nem dolgozom épp, mindenki elmehet a fenébe: parókát, kalapot és kardigánt veszek, és igyekszem láthatatlan lenni. Tudom, hogy kell ezt csinálni, szóval aki lát, az csak akkor lát, amikor dolgozom."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.

2021. Március 31. 18:13, szerda | Bulvár

Fehérfejű selyemmajmok születtek a Szegedi Vadasparkban

Kettő fehérfejű selyemmajom (Callithrix geoffroyi) született a fajmentő tenyészprogram keretében a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

2021. Március 29. 12:23, hétfő | Bulvár

Életre szóló élményt nyújtanak az ünnepelteknek a hírességek

Jótékonysági kezdeményezés a Sztárüzenet