Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 02. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Katy Perry iszonyatosan dögös

Katy Perry iszonyatosan dögös

Péntek este a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel Katy Perry, aki kirobbanó formában van. Az énekesnőn egy deka súlyfelesleg sincs, és a dekoltázsa is irigylésre méltó. Meglepő, de a hangjába se lehet belekötni, élőben talá

Katy Perry két évvel ezelőtt, az I Kissed a Girl című számmal vált világhírűvé, ami után azonnal jött a következő sláger, a Hot n Cold. A második kislemez után rövid hallgatás következett, aminek 2010-ben lett vége. Ekkor jelent meg az énekesnő új lemeze, a Teenage Dream, amire több nagy durranás is felfért - köztük a Snoop Doggal közösen készített California Girls, valamint a címadó dal, a Teenage Dream.

Katy Perry harmadik kislemeze erről az albumról a Firework című dal lesz, amelyhez Magyarországon forgattak klipet. Emiatt az énekesnő öt napot töltött hazánkban, ami láthatóan nagy hatással volt rá. A koncerten legalábbis nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire megszerette Budapestet, a várost, amire - mint mondta - büszkék lehetünk.

A koncert hivatalosan nyolc órakor kezdődött, ám ekkor még nem Katy Perry jött, hanem az elő-dj egy baseball sapkás, kissé pocakos úriember személyében. A dj B kategóriás tupci zenékkel próbált hangulatot csinálni, ami nem volt a legjobb választás, lévén, hogy a közönség átlagéletkora alig haladta meg a 14 évet. A tinik pedig nem David Guettára ropják esténként.

A koncerte egyébként elég kevesen jöttek el, a színpad előtt mindössze 10 tömött sor volt, hátrébb már alig álltak emberek, és az ülőhelyek is csak szellősen teltek meg.

Jót tett neki a fogyókúra

Az elő-dj után 20 perces kínos várakozás következett, majd 21.10-kor belépett a sztár. Katy Perry szürke, testhez álló ruhát viselt, ami még jobban kiemelte tökéletes testét: vékony derekát, hibátlan dekoltázsát, izmos lábát.

Ráadásul, hála az elmúlt két évben ledobott pár kilónak, az énekesnő arca is megváltozott - pozitív irányba. Katy Perry ma már nem úgy néz ki, mint egy kisdisznó, arca sokkal inkább egy porcelánbabáéhoz hasonlatos.

Az énekesnő hangjába se nagyon lehet belekötni. A koncert előtt szilárdan hittem, hogy végig playbackelni fog, vagy ha nem, akkor viszont olyan hangot ad majd ki magából, mint Madonna a legrosszabb pillanataiban. De nem, Katy Perry élőben sokkal jobb, mint a lemezein.

Elkezd hatni a gumibogyó-szörp

A koncert a Hot n Cold-dal indult, és az I Kissed a Girl-el folytatódott. A szám első felét lassan, balladásan énekelte el, aztán váltott, és jött a már jól ismert ritmus. Erős kezdés, a közönséget valahogy mégsem izgatta fel. Pár perc múlva derült csak ki, hogy miért: mindenki a Teenage Dream-re várt, ami a harmadik volt a sorban. Ahogy felcsendültek a dal első hangjai, a rajongótábor tombolni kezdett. Ugráltak a tinik, mintha gumibogyó-szörpött itak volna literszám.

Az énekesnő a koncert alatt egyszer sem öltözött át, ami annyira nem meglepő, mivel mindösszesen egy órát töltött a színpadon. Már épp belejöttünk volna, amikor elkezdődött a California Girls, konfettik hullottak az égből, és az énekesnő elköszönt.

Tény, hogy ezután egy szám erejéig még visszajött, de aztán lehúzta a rolót végleg. Pontosabban, nem végleg, tavasszal ugyanis újra jön. Reméljük, akkor egy kicsit tovább marad a színpadon...

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.