Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 30. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

Kazár Miklós volt a leggyorsabb a prológon

Kazár Miklós volt a leggyorsabb a prológon

A miskolci országos bajnoki futamnak már szinte elengedhetetlen kelléke a salakmotorpályán rendezett prológ, amelynek eredménye ugyan nem számít bele a versenybe, mégis mindenki komolyan veszi. Egyrészt azért, mert mindig nagyon sokan kívánc

Nos, ezúttal Kazár Miklós „álma lehet a legédesebb”, a korábban navigátorként abszolút bajnoki címet szerző pilóta ugyanis mindenkinél gyorsabb volt a kétkörös versengésben – egyébként rajta kívül is mindössze ketten (Botka Dávid és Aschenbrenner György) tudtak egy perc alá menni a körversenyen.

Kazár nyilvánvalóan nagyon boldog volt, fülig ért a szája, amikor kiszállt az autójából (amúgy ez vele általában így van, jó a hangulat a Mitsubishiben), és visszafutott, hogy megnézze az utolsó két páros küzdelmét (az izgalmak fokozása érdekében fordított sorrendben rajtolt a mezőny), ám közülük sem tudott senki gyorsabb lenni nála.

Ami a többieket illeti, ők rendben teljesítették a szakaszt és várják az igazi küzdelmet, amely szombaton hatkor rajtol és késő este ér véget.

Már annak, aki egyáltalán eljutott a rajtig. Ugyanis volt két nagyon peches tagja a mezőnynek. Pálinkás Zsolt és Trencsényi József a délelőtti teszten esett le az útról (a sors furcsa fintora, hogy mindketten ugyanott...), és mindkettejük autója alaposan összetört. Akik látták, csak a fejüket csóválták, az érintettek maguk persze nagyon bosszankodtak, a lényeg azonban az, hogy a hírek szerint a versenyzők és navigátorok horzsolásokkal megúszták a hatalmas eséseket, pedig szemtanúk szerint Trencsényi autója jó húsz méter mélyre esett le, s ott is csak a fák fogták meg.

A tavalyelőtti bajnok Herczig Norbert számára sem úgy kezdődött a viadal, ahogyan azt előre eltervezte, ugyanis az etapon, vagyis a közúti szakaszon balesetet szenvedett, összekoccant egy utcai autóssal. Az S2000-es Skoda orra még a prológon is furán állt egy kicsit, de ez a csak apró szépséghiba, a versenygép gyorsaságán semmit sem változtatott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!