Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. November 05. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

Kedd óta élesben működik Győrben a belvárosi beléptető rendszer

Kedd óta élesben működik Győrben a belvárosi beléptető rendszer

Két korábbi kapu mellé öt újabbat telepítetek az elmúlt hónapokban, hogy fizikailag is megakadályozzák a behajtást a tiltott területekre. A tervezett 24 órás működés helyett a számítógépes háttér hiányosságai miatt egyelőre csak

Ahogy a sikeresen lezajlott tesztüzem után várható volt, működőképesek a belvárosi beléptető kapuk. Működőképesek, de nem tökéletesek. A hét első napjaiban azt tapasztalták, hogy bizonyos kártyák estében téves információt rögzít a számítógépes program, ezért csak reggel hét és délután öt óra között üzemeltetik teljes körűen a rendszert.

A megkérdezett belvárosi kereskedők nem szívesen mondták el véleményüket kamera előtt, arra hivatkozva, hogy kevés még a tapasztalatuk. A járókelők azonban elégedettek a kapukkal.

A számítógépes programot tehát javítják, közben gyűjtik a tapasztalatokat. Az autósokat diszpécserszolgálat is segíti, ha valami rosszul működik. A tervek szerint decembertől teljesítenek 24 órás szolgálatot a mozgó oszlopok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

Érdekes változás történt a Pannon-Víz Zrt. életében, ugyanis a társaság Országút u. 4. szám alatti székhelyének és egyben központi irodaházának címe több mint 50 év után Imaház u. 1. számra változott.

2024. Május 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a külföldieket vonzza

A Széchenyi István Egyetem és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Nyugat dunántúli Regionális Igazgatósága közötti jó kapcsolat a hallgatók és vendégprofesszorok érdekében jött létre.

2024. Május 21. 07:16, kedd | Helyi

Korszerű várakozási feltételeket teremtettek a győri kórházban

A győri kórház három épületében, valamint a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben is érintőkijelzős automaták fogadják a szakrendelésre érkezőket. Az új rendszer ötven különböző szakrendelésen működik már.

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.