Városlista
2020. október 26, hétfő - Dömötör

Hírek

2018. Október 11. 06:27, csütörtök | Bulvár

Keleti Andrea nehézséggel éli mindennapjait

Keleti Andrea nehézséggel éli mindennapjait

Egy platinadarabbal a nyakában éli a mindennapjait Keleti Andrea, egy súlyos balesettel kezdte a házasságát.

Keleti Andrea és a szintén táncművész Kovács Zoltán egy versenyre gyakorolt, amikor hatalmasat estek. Hiába járta négy hónapon keresztül az orvosokat, nem találták gyötrő fájdalmainak okát.

"Végül eljutottunk egy gerincspecialistához, aki abban a pillanatban, amikor meglátta az MRI-felvételt, rám szólt, meg ne mozduljak, mert egy rossz mozdulat, aztán lebénulok. Kiderült, olyan porckorongsérvem van, amely belenyomódott a gerincvelőmbe. Még jó, hogy nem tudta, hogy abban a négy hónapban mi folyamatosan edzettünk és versenyeztünk" - mesélte Keleti Andrea a Blikknek.

A mai napig nem tudja teljesen elfordítani a fejét egyik irányba sem, hiszen a hatos és a hetes csigolyája összecsontosodott. A diagnózis akkor nagyon megijesztette a házaspárt, ám ez csak még jobban összekovácsolta őt a férjével.

Forrás: origo.hu

Kép: EVA/Eva

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!