Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 17. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kemény: gyilkosként emlegetik Klapkát Mary Zsuzsi rajongói

Kemény: gyilkosként emlegetik Klapkát Mary Zsuzsi rajongói

Levelekkel bombázzák Klapka Györgyöt a tragikusan elhunyt Mary Zsuzsi rajongói. Nem ritka, hogy az üzletember órákat tölt a számítógép előtt, igyekszik ezekre az üzenetekre azonnal válaszolni.

Sokszor megdöbbenve olvassa azokat a vádaskodó sorokat, melyekben őt okolják az énekesnő halála miatt, de az aranyember próbálja túltenni magát a szerinte primitív emberek kemény véleményén.

- Máig rengeteg e-mailt kapok Zsuzsi rajongóitól, akik legtöbbször azt kérik tőlem, hogy küldjek nekik dedikált lemezt. Sajnos elfogyott már minden aláírt CD, de igyekszem pár kedves szóval megköszönni nekik, hogy tisztelegnek Zsuzsi emléke előtt a részvétnyilvánítással és szeretetükkel - kezdte az Új Ásznak Klapka, akit sokan még mindig keményen bírálnak az énekesnő tragédiája kapcsán.

- Sajnos sokszor előfordul, hogy durvább hangvételű leveleket kapok. Ilyenkor általában engem szidnak azért, hogy Zsuzsi öngyilkos lett. Azt írják: hagytam, hogy halálra igya magát! A mai napig jellemző, hogy vádaskodnak a buta emberek, de miután elolvastam ezeket, rögtön törlöm is. Sok bolond van, és rengeteg hülyeséget beszélnek - folytatta az üzletember, akitől magánéleti tanácsokat is kérnek.

- Ritkán közlekedem gyalog, de többször megtörtént már, hogy odajöttek hozzám érdeklődni, hogy vagyok. Ez nagyon jólesik, és szívesen elbeszélgetek az értelmes emberekkel, a legjellemzőbb azonban mégis az internetes megkeresés. Tegnap egy lány írt nekem pár sort, én pedig azonnal felhívtam, hiszen nekem úgy egyszerűbb a kommunikáció. A beszélgetés után rögtön jött tőle az új e-mail: "Emőke vagyok, a lány, aki beszélt önnel. Természetesen a jövőben nem kívánom terhelni a leveleimmel, csupán két apró ok miatt írok kiegészítésként..." és a további rész tizenhárom oldal, amelyben leírja az életét, ennek még most sem értem a végére. Elmesélte az összes problémáját, megköszönte, hogy meghallgattam. Azt írta, nagyon sokat segít neki, hogy elmondhatja nekem a bajait, ezáltal megkönnyebbül - mesélte Klapka György.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára