Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Október 10. 14:52, szerda | Bulvár

Keményen visszaéltek Fenyő Miklós nevével

Keményen visszaéltek Fenyő Miklós nevével

Az utóbbi időben kétszer is visszaéltek Fenyő Miklós nevével. Az énekes kiakadt és elnézést kért azoktól a rajongóitól, akiket megtévesztettek.

Durván visszaéltek Fenyő Miklós nevével. Az énekes egy közleményben leírta, hogy valaki elkezdett egy olyan fellépést reklámozni, amiről sem ő, sem pedig Szikora Róbert nem tudott. Az eseményt Két legenda egy színpadon címmel hirdették, holott a két zenész nem is tervezett közös koncertet mostanában. Szikora Róbert 1982-ben lépett ki a Hungáriából, ezután legközelebb 1995-ben lépett fel Fenyő Miklóssal, majd több mint húsz évvel később, 2017-ben volt egy közös koncertjük.Fenyő Miklós elnézést kért azoktól a rajongóktól, akiket megtévesztett a hirdetés.

"Közlemény Mindenkinek!
Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. A szombathelyi Agora Kulturális Központba, november 17-re meghirdetett „Két legenda egy színpadon” című Fenyő és Szikora koncert (melynek már a címe is megtévesztő, hiszen nem egyszerre lett volna a színpadon Szikora Róbert és Fenyő Miklós) úgy került publikálásra, hogy a két szereplő közül egyiknek sem volt szerződése az eseményre. Miután ennek ellenére reklámozták, elküldtünk egy szerződést az állítólagos szervezőnek, de az aláírva soha nem érkezett vissza. Azóta próbáljuk elérni telefonon a megrendelőt, de sem Fenyő Miklós, sem Szikora Róbert menedzsmentjének hívására nem veszi fel a telefont.
Mindenféle ebből eredő kellemetlenségért elnézést kérünk mindazoktól, akik számítottak rá, netán már belépőt is vásároltak. Tekintettel arra, hogy a tudtunkon kívül kezdték reklámozni az eseményt, ráadásul jegyet is árultak rá, tenni sajnos semmit nem áll módunkban, hiszen a megrendelő elérhetetlenné vált.
Az utóbbi időben másodszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás."

- áll a közösségi oldalon közleményében.

Fenyő Miklós azt is leírta, hogy nem ez az első alkalom, hogy visszaéltek a nevével. „Az utóbbi időben másodszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben
nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás.
Később kiderült, hogy a koncert helyszíneként feltüntetett Agora Savaria Kulturális Központ munkatársai szintén nem tudtak az állítólagos koncertről" – írta a Blikk.

Forrás: origo.hu; Facebook- Fenyő Miklos Hivatalos Oldala

Kép: storyonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.