Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2012. Február 13. 17:30, hétfő | PR
Forrás: Prémium delikát

Kényeztető ízek - nem csak Valentin napra!

Kényeztető ízek - nem csak Valentin napra!

A „Prémium delikát” kollekcióban szereplő olasz csokoládék, kávék, sütemények és osztrák üdítőitalok egyaránt komoly kísértést jelentenek, aminek elég nehéz ellenállni, de valljuk be, nem is nagyon érdemes.

A kellemes élethez a finom ízek ugyanúgy hozzátartoznak, mint a jó társaság, egy izgalmas könyv vagy egy kellemes séta – lehet persze nélkülük is élni, csak minek. Valentin nap közeledtével sokan keresnek valami elegáns finomságot kedvesüknek, de az ínycsiklandó ízek élvezetét nem érdemes csupán néhány kiemelt ünnepnapra korlátozni, ha pedig már csokoládét, kávét és süteményt vásárolunk, melyeknél az élvezet a legfontosabb tényező, akkor mindenképpen érdemes valami jófélét választani.

Választékunk összeállítását éppen ezért nem bíztuk a véletlenre, hanem kizárólag kiváló minőségű, ezzel együtt kedvező árszintű csokoládékat, kávékat és süteményeket kutattunk fel olaszországi utazásaink során, frissítőnek pedig beválogattunk melléjük néhány kitűnő üdítő italt a „sógorok” terméséből. A fő szempontok az íz, a minél természetesebb és jobb minőségű alapanyagokból álló összetétel és a megjelenés voltak, ezen paraméterek mentén állt össze végül a nagyapáink idejéből való békebeli csokoládék minőségét felidéző Dulcioliva és Amore Itala csokoládékból, a manufakturális módon készülő 100% arabica Manaresi kávékból, a különleges és egészséges gyógynövényes Fitness kávéból, a Valdenza süteményekből, az alpesi gyógynövényekből készülő Almdudler illetve Tiroler Alm, valamint a Radlberger üdítőkből álló kínálatunk.
A rafinált ízek sokszínűségéből mindenki kiválaszthatja személyes kedvenceit, azokat a zamatokat, amikkel elkényeztetheti ízlelőbimbóit és szebbé teheti szürke hétköznapjait. Jólesően nyugtázzuk az elégedett visszajelzéseket, mert ilyenkor azt érezzük, nem dolgoztunk hiába, a sok kellemes pillanat bőséges jutalom a hosszadalmas keresgélésért. Mindenkit arra biztatnánk, ne érje be a „szájába tett” dolgokkal, az igazság ugyanis legtöbbször nem az unalomig reklámozott, kissé talán már elcsépeltnek tűnő dolgok oldalán van, a kísérletezők jutalma pedig számos finomság lehet.

Termékeinkről, a rendelésről és a „lelőhelyekről” minden szükséges információt megtalálhatnak a www.premiumdelikat.hu web-oldalunkon, a fenti sorok pedig remélhetőleg sokakban elindították azt a bogarat, hogy felfedezzék a bemutatott finomságokat és csatlakozzanak elégedett partnereink vagy vásárlóink egyre népesebb táborához.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 10. 10:44, hétfő | PR

Szakembert, mestert keres?

Elméletileg elmondhatjuk, hogy mindent az interneten keresünk, de vonatkozik-e ez a szakemberek segítségére is? Milyen szinten uralkodik az internet a megbízható vállalkozók felkutatásában.

2021. December 28. 10:52, kedd | PR

Praktikus tanácsok kanapé vásárláshoz

Kanapé - a nappali pótolhatatlan királynője. Ez az igényes uralkodó szereti felhívni magára a figyelmet, és megköveteli, hogy az őt körülvevő környezet minden tagja tökéletesen illeszkedjen hozzá.

2021. December 20. 19:24, hétfő | PR

Praktikák a lefolyók dugulása ellen

Szerencsére a konyhai és fürdőszobai dugulások egyszerű házi praktikákkal is megszüntethetők.

2021. December 16. 17:32, csütörtök | PR

Otthonfelújítási Támogatás – ha még nem vette igénybe