Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 13. 17:30, hétfő | PR
Forrás: Prémium delikát

Kényeztető ízek - nem csak Valentin napra!

Kényeztető ízek - nem csak Valentin napra!

A „Prémium delikát” kollekcióban szereplő olasz csokoládék, kávék, sütemények és osztrák üdítőitalok egyaránt komoly kísértést jelentenek, aminek elég nehéz ellenállni, de valljuk be, nem is nagyon érdemes.

A kellemes élethez a finom ízek ugyanúgy hozzátartoznak, mint a jó társaság, egy izgalmas könyv vagy egy kellemes séta – lehet persze nélkülük is élni, csak minek. Valentin nap közeledtével sokan keresnek valami elegáns finomságot kedvesüknek, de az ínycsiklandó ízek élvezetét nem érdemes csupán néhány kiemelt ünnepnapra korlátozni, ha pedig már csokoládét, kávét és süteményt vásárolunk, melyeknél az élvezet a legfontosabb tényező, akkor mindenképpen érdemes valami jófélét választani.

Választékunk összeállítását éppen ezért nem bíztuk a véletlenre, hanem kizárólag kiváló minőségű, ezzel együtt kedvező árszintű csokoládékat, kávékat és süteményeket kutattunk fel olaszországi utazásaink során, frissítőnek pedig beválogattunk melléjük néhány kitűnő üdítő italt a „sógorok” terméséből. A fő szempontok az íz, a minél természetesebb és jobb minőségű alapanyagokból álló összetétel és a megjelenés voltak, ezen paraméterek mentén állt össze végül a nagyapáink idejéből való békebeli csokoládék minőségét felidéző Dulcioliva és Amore Itala csokoládékból, a manufakturális módon készülő 100% arabica Manaresi kávékból, a különleges és egészséges gyógynövényes Fitness kávéból, a Valdenza süteményekből, az alpesi gyógynövényekből készülő Almdudler illetve Tiroler Alm, valamint a Radlberger üdítőkből álló kínálatunk.
A rafinált ízek sokszínűségéből mindenki kiválaszthatja személyes kedvenceit, azokat a zamatokat, amikkel elkényeztetheti ízlelőbimbóit és szebbé teheti szürke hétköznapjait. Jólesően nyugtázzuk az elégedett visszajelzéseket, mert ilyenkor azt érezzük, nem dolgoztunk hiába, a sok kellemes pillanat bőséges jutalom a hosszadalmas keresgélésért. Mindenkit arra biztatnánk, ne érje be a „szájába tett” dolgokkal, az igazság ugyanis legtöbbször nem az unalomig reklámozott, kissé talán már elcsépeltnek tűnő dolgok oldalán van, a kísérletezők jutalma pedig számos finomság lehet.

Termékeinkről, a rendelésről és a „lelőhelyekről” minden szükséges információt megtalálhatnak a www.premiumdelikat.hu web-oldalunkon, a fenti sorok pedig remélhetőleg sokakban elindították azt a bogarat, hogy felfedezzék a bemutatott finomságokat és csatlakozzanak elégedett partnereink vagy vásárlóink egyre népesebb táborához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt