Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Szeptember 24. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: eto.hu

Képes megőrizni őszi veretlenségét Diósgyőrben a Győri ETO FC?

Képes megőrizni őszi veretlenségét Diósgyőrben a Győri ETO FC?

Vasárnap 18 órakor a Diósgyőr vendégeként lép pályára a Győri ETO FC labdarúgócsapata a hazai pontvadászat 10. fordulójában. A tét a veretlenség megőrzése.

Jelentősen meg kell változtatnia kezdőcsapatát Csertői Aurélnak a legutóbbi Ferencváros elleni mérkőzéshez képest. A győzelemnek a két magyar válogatott esett áldozatásul, Koltai Tamásra és Fehér Zoltánra egyaránt 4-4 hét pihenő vár. Linas Pilibaitis eltiltása viszont lejárt, így ő visszakerül a csapatba. Először lehet kezdő a szezonban Szabó Ottó is, aki a hétközi meccsen Felcsúton már pályára lépett. A várható kezdőcsapat: Stevanovic - Babic, Stanisic, Szabó O., Völgyi - Pilibaitis, Ji-Parana, Trajkovic - Dudás, Aleksidze, Dinjar.

Csertői Aurél: "Az idei szezon legnagyobb meglepetését számomra az okozta, hogy milyen jól szerepelnek az újoncok a bajnokságban. A Pécs és a Diósgyőr eredményei figyelemre méltóak, ráadásul mindkét csapat hozzánk hasonlóan nagyon egységes. Éppen ezért azt gondolom, hogy a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk vasárnap este. Vannak sérültjeink, de a keretünk erős, bízom benne, hogy ugyanolyan fegyelmezetten és lendületesen tudunk majd játszani, mint eddig. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, természetesen Diósgyőrben is nyerni szeretnénk."

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.