Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2010. Január 08. 07:41, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Képességfelmérő a győri tánc- és képzőművészeti iskolában

Képességfelmérő a győri tánc- és képzőművészeti iskolában

Már csak néhány napig gondolkodhatnak az óvodás korú gyermekek szülei, melyik iskolában kezdik meg tanulmányaikat a nebulók. Az elmúlt hetekben nyílt napokon, tájékoztatókon ismerk

A tánc-és képzőművészeti iskola tanulói a közismereti tantárgyakon kívül a művészeti ismereteket is tanulhatnak az intézményben. Az ide jelentkező óvodások képességfelmérésen vesznek részt, melyre a jövő héten kísérhetik el őket szüleik.

A jelentkezéshez semmilyen előképzettség nem szükséges, csupán a mozgás és a művészet szeretetét várják a gyerekektől. Ez már csak azért is fontos, mert az iskola mindennapi életét, levegőjét átjárja a művészet, a hagyományos oktatás mellett a foglalkozásokon a tanulók nap mint nap találkozhatnak a hazai és az egyetemes kultúra értékeivel.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

2024. Június 22. 09:12, szombat | Helyi

Tápszentmiklóson épül a közösségi tér

Megkezdődött a Tápszentmiklósi Közösségi Tér építése a munkaterület átadásával – jelentette be a Facebook-oldalán Kovács József polgármester.

2024. Június 22. 07:12, szombat | Helyi

Már bontották a házat, amiben a régi gazda otthagyta kutyáját (FOTÓK)

Egy bontás alatt lévő házból mentett ki kutyát A Szurkolók az Állatokért – Győr Alapítvány, a lehulló törmelékek közt reszkető németjuhászt magára hagyta az előző tulajdonos – közölték a szervezet Facebook-oldalán

2024. Június 21. 09:13, péntek | Helyi

Teqball ob – Izsák és Blázsovics győzött egyéniben Győrben

Izsák Anna és Blázsovics Ádám nyerte egyéniben a MOL Országos Teqball Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját.