Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Június 18. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Képtelenség felismerni a Bond-lányt

Képtelenség felismerni a Bond-lányt

Ugyan sok idő eltelt azóta, hogy Britt Ekland fénykorát érte, de sokkal inkább az arckorrekciós műtétjei miatt nem lehet ráismerni, mintsem évei okán.

Minden idők egyik legszebb Bond-lányaként, és a nyolcvanas évek legtöbbet fotózott hírességeként érthető, ha az ember hiúvá válik. De már Britt Ekland is megbánta, hogy engedte az önérzetének elnyomni a józan eszét. A színésznő ugyanis több plasztikai műtéten is átesett, mert nem akarta, hogy gyönyörű külseje tovaszálljon. Ám egy idő után rájött, hogy nem győzheti le az öregedést, és felhagyott a plasztikáztatással. Viszont már túl későn hozta meg a jó döntést, így most az arca elég furcsán néz ki. A félig kivasalt, félig ráncos bőre ugyanis nem éppen az a látvány, amit a rajongói látni akarnak, miután beleszerettek Az aranypisztolyos férfiban. De legalább hatvanhét esztendősen már megpróbál természetesen kinézni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára