Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 22. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kérdéses Falusi Mariann jövője

Kérdéses Falusi Mariann jövője

Nem a múlt pénteki adás volt az első eset, amikor Falusi Mariann elsírta magát, hiszen már a válogatók is megviselték. A kérdés az, mi lesz vele, amikor élesedik a verseny?

Még csak az első élő adáson vagyunk túl, és máris mindenki arról faggatja Falusi Mariannt, hogy miért kapott sírógörcsöt. Az énekesnő elárulta, hogy nagyon érzékeny nőnek tartja magát, és az ilyen döntések megviselik. Ahogy egy korábbi interjúban azt is bevallotta, hogy nem ez volt az első eset.

Már a válogatók alatt előfordult, hogy nem tudta tartani magát, és képtelen volt visszatartani a könnyeit. "Gyakran már akkor megindító volt számomra egy-egy versenyző sorsa, amikor még csak az őt jellemző pár sort olvastam el színpadra lépése előtt. Ilyenkor, ha akarnék, sem tudnék keménynek látszani". Viszont sokan felteszik a kérdést, ha már ez az elmúlt egy hónap ennyire felkavarta, ha az első versenyző távozása ennyire mélyen érintette, akkor mi lesz később? Hiszen egyre nehezebb lesz dönteni, és egyre közelebb kerülnek hozzá az énekesek. Bár az ismerősök szerint józanul gondolkodik, mégis féltik, nehogy összeomoljon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára