Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 03. 07:23, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kern András lassan épül fel betegségéből

Kern András lassan épül fel betegségéből

A színész egy komoly betegségen van túl, de még nehezen tud színpadra állni, hoszú hónapokig tarthat míg teljesen felépül.

Kern András betegsége miatt maradt el a Vígszínházban, A színházcsináló darab, ami azt jelenti, a színművész még nem épült fel komoly betegségéből. A művész január közepes óta küzd a betegséggel, és bár jobban van, még jó ideig eltart a felépülése.

Andrásnak a gyomrával volt súlyos baja, amelyet sok lemondással járó diétával kezel, valamint vastablettákat is szed vérszegénységére. A Heti hetesben is szereplő sztár már letette a cigarettát is mielőbbi gyógyulása érdekében, és már színpadra is állt a múlt héten, amit elmondása szerint jól bírt.

Kern azt mondta jól van, csak az újabb darabok több próbát igényelnek, ezért maradt el a A színházcsináló is. A közérzete javul, de az orvosok szerint két és fél hónapig is eltarthat, amíg teljesen rendbe jön - nyilatkozta a Blikknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára