Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Május 12. 11:55, péntek | PR
Forrás: (x)

Kerti pavilon, teraszető, fedett kocsibeálló és előtető

Kerti pavilon, teraszető, fedett kocsibeálló és előtető

Kerti pavilon, teraszető, fedett kocsibeálló és előtető

A kerti pavilon egy olyan kertben vagy teraszon felállítható, különálló szerkezet, amelyet a következő célokra egyikére, másikára használhattok:

Kerti pihenés és szórakozás: A kerti pavilon nyugodt, védett helyként szolgálhat a szabadban töltött pihenéshez vagy a vendégekkel közös kávézásokhoz, beszélgetésekhez. Árnyékot biztosít az erősebb napsütésben, és védelmet nyújt az eső ellen.

Szabadtéri étkezések: A kerti pavilon étkezőként is használható, hangulatos és meghitt környezetet biztosít a családdal és barátokkal való étkezéshez.

Kertészet és virágcserepek: A kerti pavilont fellehet díszíteni cserepes növényekkel vagy munkaterületként is szolgálhat a kertészkedés szerelmeseinek, védett teret biztosítva az ültetéshez, és a benti növények takarításához és időszakos gondozásához.

Kerti dekoratív elem: A kerti pavilonok szépséget és eleganciát is adnak a kertnek, dekoratív fókuszpontként tündökölhetnek a kertedben. Nézzétek meg a kerti pavilonok történetét.

A terasztető is hasonló célokat szolgálhat kiegészítve azzal, hogy azt leggyakrabban nem különálló szerkezetként szokták megvalósítani, hanem hozzáépítik a ház terasz oldali homlokzatához. A terasztető tető paneljei már aránylag nagy felületet szoktak alkotni, így érdemes az esővizet összegyűjteni róla a virágok öntözéséhez. Azt kell eldönteni, hogy teljesen zárt tetejű terasztetőt szeretnénk, vagy polikarbonát modulokból egy UV védős, de áttetsző tetőt szeretnénk kialakítani. Ez nagyon hasznos a napsugarak házba történő egész éves beengedéséhez, miközben a nyár legmelegebb heteiben lehet hozzá használni terasztető árnyékoló roló megoldásokat.

A terasztetővel hatékonyan kiterjesztheted nappalidat, kényelmes és hívogató teret biztosítva a szabadtéri pihenéshez, étkezéshez és szórakozáshoz.

A kerti bútoraidat is meg tudod vele védeni az UV sugárzástól és az esőtől, ami megengedheti, hogy kényelmesebb és szebb bútorokat is kirakhass a teraszodra.

Fedett kocsibeálló

A fedett kocsibeálló azoknak nyújt megoldást az autójuk védelméhez, akik nem rendelkeznek épített garázzsal. A legújabb technológiai fejlődés lehetővé tette a gyártók számára, hogy tömeggyártásban időtálló aluminium szerkezetekkel és hosszú élettartamú UV szűrős polikarbonát tetőpanelekkel alakítsanak ki dekoratív és egyben masszív kocsibeállókat. Az elérhető kocsibeálló megoldások árai nagyon kedvezőek a tradicionálisan fából épített szerkezetek összehasonlításában. Nem kell egyedileg gyártani, nem kell megoldani egyedileg a tető fedését és nem szükséges évente karbantartani, valamint a gyártók 7-10 év garanciát is adnak hozzájuk. Nézd meg a lehetséges fedett kocsibeálló megoldásokat.

Előtető

A bejárati ajtó vagy ablak fölött elhelyezett előtető védelmet nyújt a nap, eső, hó és egyéb időjárási körülmények ellen. Ez segít szárazon tartani az ajtó vagy ablak körüli területet, csökkenti az elcsúszás kockázatát, és megakadályozza a nyílászárók valamint a lakást érő vízkároktól.

A jól megtervezett előtető javíthatja az épület esztétikai megítélését, növelve a bejárat környékének vonzerejét, és hívogatóbb környezetet teremt. Az ajtókat és ablakokat az időjárás viszontagságaitól megóvva, az előtetők hozzájárulhatnak azok élettartamának meghosszabbításához, csökkentve a vizesedést és a sérüléseket.

Partner: EnterCom Group

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.