Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2013. Május 24. 12:51, péntek | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Kerti tóba esett a kisfiú, újra kellett éleszteni

Kerti tóba esett a kisfiú, újra kellett éleszteni

Egy és fél éves gyermek esett kerti tóba. A mentőknek újrakellet éleszteniük a kisfiút.

Egyházasfalun, családi házuk udvarán a 1,5 méter mély kerti tóba esett egy kisfiú. A 1,5 éves gyermek este 8 órakor két idősebb testvérével tartózkodott az udvaron.

Mikor 11 éves bátyjuk rövid időre magukra hagyta a kicsiket, édesanyjuk a házból sietett hozzájuk. Másfél éves kisfiát a tóban találta.
A mentők a kisfiút újraélesztették, és a győri kórházba vitték. A rendőrség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult eljárásban vizsgálja a szülők felelősségét.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.