Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Február 04. 17:40, kedd | Belföld

Késelés Újpesten- Egy munkás az áldozat

Késelés Újpesten- Egy munkás az áldozat

Az M3-as metró felújításán dolgozó egyik férfi jutott el egy nyári nap végére oda, hogy megtámadja a munkatársát, aki egész nap sértő megjegyzéseket tett rá.

2018 augusztusában az Újpest-Központ metró aluljáróban fajult késelésig a feszültség két metrófelújításon dolgozó férfi között. A 25 éves segédmunkásként dolgozó férfihez ezen a napon többször is, sértően szólt a munkatársa.

A munka után a férfi odalépett a rácsokon ülő munkatársához és a sérelmei miatt megszúrta a mellkasán és a combján.

Az áldozat felkiáltott, amit a többiek meghallottak. Azonnal segítséget hívtak, miközben elkezdték csillapítani a vérzését. Kórházba vitték a férfit, a támadót pedig még a helyszínen elfogták.

A megtámadott súlyosan megsérült, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem került életveszélyes állapotba. A 25 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség a bíróságra. Ha bűnösnek találják, akár 8 évet is ülhet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.