Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 04. 13:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Police.hu

Késsel fenyegette, majd megerőszakolta a lányt Győrben

Késsel fenyegette, majd megerőszakolta a lányt Győrben

A 28 éves férfi késsel fenyegette és közösülésre kényszerítette a fiatalkorú lányt Győrben.

A rendőrség ügyeletére 2015. január 3-án 19 óra 51 perckor érkezett bejelentés, hogy a hazafelé tartó 17 éves lányt egy férfi késsel fenyegette és megerőszakolta. A támadót a lány édesapja elfogta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A szexuális erőszakkal gyanúsítható férfit az egyenruhások elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított rablás miatt letöltendő bűntetéséből két napja szabadult a Sopronkőhidai Fegyházból. A győri lakótelepen 2015. január 3-án kora délután egy 21 éves asszony után ment a lépcsőházba, a liftben kést szorított a nyakához és azzal fenyegette, hogy megöli. A sértettnek sikerült elmenekülni. Az autóbuszról hazafelé tartó lányt kora este hátulról megtámadta, kést szorított az arcához és akarata ellenére közösülésre kényszerítette. Az erőszak elkövetéséhez használt kést a rendőrök lefoglalták.

A Győri Rendőrkapitányság tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Balázs 28 éves kaposvári lakost őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.