Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2015. Július 16. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Két ember meghalt az M15-ösön Rajkánál történt balesetben

Két ember meghalt az M15-ösön Rajkánál történt balesetben

Teljes szélességében lezárták a M15-ös autópálya érintett szakaszát.Közúti közlekedési baleset történt 2015. július 16-án 5 óra 5 perc körüli időben az M15-ös autópálya Hegyeshalom felé vezető oldal 4-es kilométerszelvényében, Rajka térségében.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy kamion és egy személyautó ütközött. A baleset következtében a személygépkocsiban ülők közül ketten a helyszínen meghaltak, míg egy személy életveszélyes sérülést szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópályát teljes szélességében lezárták. A rendőrök egyik irányból sem engedik a forgalmat felhajtani a sztrádára.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Címkék: baleset, halálos, rajka

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.