Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Február 07. 10:48, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak Győrnél

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak Győrnél

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak el a rendőrök Győrnél – tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t csütörtökön.

Kálmán Gabriella közlése szerint az M1-es autópályán tartott ellenőrzéskor megállítottak egy kisbuszt, amelyben egy 28 éves, Kiskőrösön élő román állampolgár és egy 38 éves keceli férfi mellett öt pakisztáni utazott. Utóbbiak sem Magyarországon tartózkodásra, sem legális továbbutazásra jogosító iratokkal nem rendelkeztek.
Hozzátette: a pakisztániak ellen tiltott határátlépés kísérlete miatt indult szabálysértési eljárás, míg a román és a magyar állampolgárok ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.