Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 20. 07:47, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Két embert késelt meg egy tárnoki férfi Érden

Két embert késelt meg egy tárnoki férfi Érden

Megkéselt egy 30 éves nőt és egy 20 év körüli férfit szombat este Érden egy 23 éves férfi, akit emberölési kísérlet gyanúja miatt őrizetbe vettek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a sértettek és a gyanúsított - mindannyian tárnokiak - egy érdi sörözőben voltak szombaton, késő este, amikor a 23 éves férfi - G. Dávid - vitába keveredett a másik férfival. Veszekedés közben egy kést vett elő, azzal rontott vitapartnerére. A két férfit egy 30 éves nő próbálta szétválasztani úgy, hogy közéjük állt.

A támadó többször megszúrta a nőt, majd a férfi felé indult, azt kiabálva, hogy megöli. Ezután hastájékon szúrta vitapartnerét, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett - tette hozzá a szóvivő.

G. Dávidot elfogták, előállították, majd a nyomozók emberölés kísérlet gyanúja miatt őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.