Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Június 05. 13:48, szerda | Bulvár

Két évig még Balázs Péter marad a színidirektor, utána visszavonul

Két évig még Balázs Péter marad a színidirektor, utána visszavonul

Balázs Péter újra elvállalta a Szolnoki Szigligeti Színház vezetését, igaz, ezúttal a négy helyett két évre, mert utána már a visszavonulását tervezi.

Töretlen munkakedvvel vállalta el újra a Szolnoki Szigligeti Színház vezetését a 76 éves Balázs Péter. Azonban ezúttal a szokásos négy év helyett két évre szól a megbízása. A Borsnak a szokásosnál rövidebb megbízásról Balázs Péter azt mondta, „csak két évre vállaltam ezt, utána jöjjenek a fiatalok. A korom miatt magam kértem, hogy csak két évre írják ki a pályázatot, mert a színházigazgatás teljes embert kíván.
Az a tizenkét év, amit itt töltöttem, leírhatatlan siker a számomra. Addig viszont, amíg itt vagyok, irdatlan munkában vagyunk.”

Az igazgató több előadást is rendez, ráadásul a színházat éppen felújítják.

„Persze, itt van a mindennapjaimban az öregedés és az elmúlás gondolata is, de a pályázatom mottója is az volt: »akárhol tartasz az életben, a munka java része hátravan. Szolnok azonban a szívem csücske, úgyhogy csinálom, amíg a Jóisten engedi.” - Balázs Péter azt is elmondta, hogy nem tervez véglegesen visszavonulni, de mindenképpen szeretne lazítani egy kicsit, jóval több időt tölteni a családjával.

Forrás: origo.hu

Fotó: Talán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.