Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2019. Június 25. 15:55, kedd | Bulvár

Két exbarátjával nyaral a szépségkirálynő

Két exbarátjával nyaral a szépségkirálynő

Két évvel ezelőtt robbant a hír, mi szerint Szick Petra modell-szépségkiràlynő szakított szerelmével a bolgàr Voice döntősével,Tihomir Mitov-val, majd nem sokkal később màr arról írtunk, hogy ismét megtalálta a boldogságot egy bolgà

A kapcsolat sajnos nem tartott sokáig, viszont a fiatalok barátok maradtak.

Jelenleg Petra és csapata ismét bulgàriàban tartózkodik, hogy megmérethettessék magukat a Miss&Mr Grand Sea World versenyen. A csapat szépen halad a győzelem felé, viszont pàr napja arra lettünk figyelmesek, hogy Mitko Shikov egyik közösségi oldalàn megjelent egy közös képük, ahol az alábbi szöveg található:

“Jó újra együtt lenni. Hiányoztàl.”

Utánajártunk. Késöbb meg is érkezett rà a válasz..., ami mindenkit meglepetésként ért. A fiatalok nem csak,hogy együtt töltik a hetet, de nemsokára a másik exbarátja is csatlakozik hozzájuk. Ez ám a szép vakáció. Egy biztos, mi nem lennénk a fiatal làny helyében.

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon

2019. Október 15. 10:56, kedd | Bulvár

Tolószékébe rejtett kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra

Tolószékébe rejtett, csaknem három kilogramm kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra Kolumbiában - közölte a helyi rendőrség szóvivője hétfőn.