Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 31. 11:30, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/police.hu

Két gyilkosság Győrben- az egyik gyilkos szökésben van

Két gyilkosság Győrben- az egyik gyilkos szökésben van

Tegnap délelőtt holtan találta albérletében 23 éves menyasszonyát egy fiatal férfi. A rendőrség azonnal nyomozást indított, már két elkövetőt keresnek.

A megyei nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. A jelenleg szökésben lévő 39 évesPár Ferencetelfogató paranccsal körözi a rendőrség.

A férfi 165 cm magas, köpcös testalkatú, kopaszodó,azMDT-081 forgalmi rendszámú, kék színűOpel Vectra személygépkocsijával közlekedik.

Pár Ferenc ellen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. Kérik, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrség 107 és 112 számán.

Előzőleg aGyőri Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. október 28-án, vasárnap egy órakor érkezett a bejelentés, hogy egy 21 éves férfit győri albérleti lakásában holtan találtak.

A boncolás során felmerült annak gyanúja, hogy halálát idegenkezűség okozta. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást az eset körülményeinek tisztázására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.