Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. December 13. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Két emberrel végzett a hideg

Két emberrel végzett a hideg

Két férfi is meghalt kihűlés miatt Békés megyében szombaton. Az egyik áldozatra Kondoroson, egy vízelvezető árokban, a másikra Nagybánhegy egyik utcájában találtak rá. Valószínűleg mindketten ittasak voltak.

Az egyik holttestre szombat reggel bukkantak rá Kondoroson, egy vízelvezető árokban. Az 54 éves férfi halálát az elsődleges szakértői vélemény szerint kihűlés okozta. Valószínűleg ittas volt, beleesett az árokba, kijönni viszont már nem tudott. Hasonló eset történt Nagybánhegyesen is. Ott az egyik utcában szombaton kora délután találtak holtan egy 57 éves férfit, aki valószínűleg ugyancsak ittas volt, ezért nem jutott haza és maradt éjszakára a hideg időben, a szabad ég alatt. A rendőrség az esetek tisztázására közigazgatási eljárást indított – tájékoztatta a Független Hírügynökséget vasárnapi közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.