Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2010. Január 08. 06:45, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Két késsel szurkálta össze rokonát

Két késsel szurkálta össze rokonát

Többször és két késsel szúrta meg hozzátartozóját az elkövető – tájékoztatott közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, amely emberölési kísérlet miatt indított eljárást.

A még fiatalkorú 17 éves sajószentpéteri fiatalember családi vitát követően egy-egy késsel és több alkalommal megszúrta 47 éves hozzátartozóját január 6-án az esti órákban. A sértettet súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vette a fiatalkorú gyanúsítottat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

(MNO)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:49, csütörtök | Kék hírek

Közös életet ígért, milliókat csalt ki a nő

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak.

2019. Október 17. 05:01, csütörtök | Kék hírek

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.

2019. Október 16. 13:39, szerda | Kék hírek

Iskolában okozott bombariadót egy 17 éves fiú Salgótarjánban

Pár napon belül elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül bomba robban.

2019. Október 15. 10:09, kedd | Kék hírek

Halálos vasúti baleset történt Nagymarosnál

Vonattal ütközött egy személyautó kedden Nagymaros külterületén egy vasúti átjáróban, a kocsi vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.