Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 08. 06:45, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Két késsel szurkálta össze rokonát

Két késsel szurkálta össze rokonát

Többször és két késsel szúrta meg hozzátartozóját az elkövető – tájékoztatott közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, amely emberölési kísérlet miatt indított eljárást.

A még fiatalkorú 17 éves sajószentpéteri fiatalember családi vitát követően egy-egy késsel és több alkalommal megszúrta 47 éves hozzátartozóját január 6-án az esti órákban. A sértettet súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vette a fiatalkorú gyanúsítottat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

(MNO)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.