Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2010. Január 16. 15:01, szombat | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Két tragédia fél órán belül

Két tragédia fél órán belül

Fél órán belül két halálos baleset is történt szombaton reggel Fejér megyében - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes elmondta, hogy Sárkeresztúron, a 63-as főúton regg

Szintén a rossz látási viszonyok okoztak tragédiát fél órával később a 64-es úton Enyingnél. A Dég felé haladó sávban három autó ütközött össze a jeges úton. Mindhárom autó az út menti árokba csúszott. Egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült. R. Szabó Ágnes elmondta, hogy a nagy köd is nehezítette e közlekedést. A baleset idején mindössze tíz méteres volt a látótávolság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 15:00, péntek | Kék hírek

Hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a börtönt egy tolvaj

A Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogtak el egy 46 éves férfit, aki hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a lopás miatt rá kiszabott héthónapnyi börtönt

2022. Május 26. 12:02, csütörtök | Kék hírek

Elfogtak egy 75 éves férfit, mert lelőtt egy madarat

Elfogtak a rendőrök egy 75 éves férfit, aki légpuskával lelőtt egy védett madarat Szegeden a minap.

2022. Május 25. 08:04, szerda | Kék hírek

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.