Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Szeptember 18. 13:33, szerda | Bulvár

Kétséges Terry Black gyerekeinek sorsa

Kétséges Terry Black gyerekeinek sorsa

Terry Black váratlan halálhíre nem csak a barátait, de gyerekeit is sokkolta.

Danika 2001-ben, Fanni pedig 2005-ben került hozzá, Terry Black nagyon sokat küzdött a gyerekekért, akikről többször mesélt a médiában. Halála után egyelőre nem tudni mi lesz a gyerekek sorsa, valószínűleg a németországi gyerekvédelem intézkedik a sorsukról.

"Két gyermek, akiknek Terryn kívül senkije a világon, gyakorlatilag ő egyedül fogadta örökbe őket. Terrynek nem voltak közeli hozzátartozói, olyan családtagjai, akik bármilyen módon a gyerekekkel szorosabb kapcsolatot ápoltak volna" - mondta Mester Csaba ügyvéd a Mokkában.

"Hogy az életük hogyan fog tovább folyni jogi és egzisztenciális értelemben, talán nem lesz annyira nagy probléma. Azt mondta nekem Dani, hogy a gyámügyesek, akik Terry halála napján kijöttek hozzájuk, mert a szomszéd bejelentette, hogy a két kiskorú felügyelet nélkül van otthon, borzasztóan empatikusan és nagyon segítőkészen álltak hozzá a történethez. Mivel ő két hét múlva betölti a 18-at, semmi akadálya nem lesz, hogy ő legyen Fannika gyámja"- árulta el.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.