Városlista
2020. január 17, péntek - Antal

Hírek

2019. Szeptember 18. 13:33, szerda | Bulvár

Kétséges Terry Black gyerekeinek sorsa

Kétséges Terry Black gyerekeinek sorsa

Terry Black váratlan halálhíre nem csak a barátait, de gyerekeit is sokkolta.

Danika 2001-ben, Fanni pedig 2005-ben került hozzá, Terry Black nagyon sokat küzdött a gyerekekért, akikről többször mesélt a médiában. Halála után egyelőre nem tudni mi lesz a gyerekek sorsa, valószínűleg a németországi gyerekvédelem intézkedik a sorsukról.

"Két gyermek, akiknek Terryn kívül senkije a világon, gyakorlatilag ő egyedül fogadta örökbe őket. Terrynek nem voltak közeli hozzátartozói, olyan családtagjai, akik bármilyen módon a gyerekekkel szorosabb kapcsolatot ápoltak volna" - mondta Mester Csaba ügyvéd a Mokkában.

"Hogy az életük hogyan fog tovább folyni jogi és egzisztenciális értelemben, talán nem lesz annyira nagy probléma. Azt mondta nekem Dani, hogy a gyámügyesek, akik Terry halála napján kijöttek hozzájuk, mert a szomszéd bejelentette, hogy a két kiskorú felügyelet nélkül van otthon, borzasztóan empatikusan és nagyon segítőkészen álltak hozzá a történethez. Mivel ő két hét múlva betölti a 18-at, semmi akadálya nem lesz, hogy ő legyen Fannika gyámja"- árulta el.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.

2020. Január 16. 17:32, csütörtök | Bulvár

Abszurd forgatási baleset történt az egykori Harry Potterrel

Egy kacsa okozott némi bosszúságot Harry Potter egykori alakítójának, Daniel Radcliffe-nek, miközben a Csodatévők új kiadását forgatta.