Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2017. December 31. 07:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kétszeres fegyveres rablót kaptak el Szolnokon

Kétszeres fegyveres rablót kaptak el Szolnokon

A nyomozók megállapították, hogy a zagyvarékasi férfi két szolnoki, fegyveresen elkövetett rablással is megalapozottan gyanúsítható.

A szolnoki járőrök alig fél órán belül elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint december 30-án kora reggel egy szolnoki élelmiszerüzletben rabolt. A rablás során személyi sérülés nem történt. A rendőrök előállították a zagyvarékasi lakost a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták K. Gergőt. Megállapították, hogy a férfi egy korábbi, november 15-én történt fegyveres rablás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A 25 éves férfi elismerte tettét. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.