Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Október 14. 23:10, hétfő | Kék hírek
Forrás: pannonmedia | Füssy Angéla

Kettős gyilkosság Baracson – erdőben rejtette el a testeket a családirtó

Kettős gyilkosság Baracson – erdőben rejtette el a testeket a családirtó

Élettársát és annak fiát is brutális módon meggyilkolta egy férfi még szombaton a Fejé megyei Baracson. Majd hétfőre arra az elhatározásra jutott, hogy saját életét is eldobja. A családirtó, aki nem csak a gázcsapokat nyitotta ki otthonában, de ereit is felvágta csak annak köszönheti életét, hogy szomszédai megérezték a házból áradó erős gázszagot. A helyszínre érkező tűzoltók és mentőegységek elképedtek, amikor az élet-halál között lebegő férfi részletesen előadta, miként végzett szeretteivel és hol találják a holttesteket.

Fél napon át helyszíneltek a rendőrök Baracson, a Móricz Zsigmond utcai családi háznál. E közben több tucat rendőr fésülte el Dunaújváros külterületén, az úgynevezett mélykúti városrészben az erősávot. A középkorú nő és a mindössze 21 éves fiú holttestére a kora délutáni órákban találtak rá, hantolatlanul. Egymás mellett feküdtek, alig harminc méterre a főúttól. Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen Hírcentrumunknak megerősítette, az erdőben talált holttestek annak a férfinak a hozzátartozói, aki ugyan az nap délelőtt önkezével próbált véget vetni életének. „Addig, amíg a rendőrség birtokában nincs erre bizonyíték, illetve a férfi a rendőröknek nem tett beismerő vallomást, addig a nyomozás az emberölés ügyében ismeretlen tettes ellen folyik” – mondta kérdésünkre a szóvivő. Helybéliektől úgy tudjuk, a család éveken át szépen élt együtt, csak az utóbbi időben hallották veszekedni a nőt és a férfit.

Állítólag a tragédia előzménye is egy családi veszekedés volt, melyet a férfi féltékenykedése váltott ki. Információink szerint a férfi a segítségére sietőknek azt mondta, élettársát a vita hevében kezdte el fojtogatni, majd miután eszméletét veszítette, kalapácsot vett elő, s azzal verte halálra az asszonyt. A nő előző kapcsolatából származó 21 éves fiú nem riadt fel a veszekedés hangjaira, őt álmában érte a halál. Nevelőapja egy párnával fojtotta meg. Az élettelen testeket aztán autójába tette, és Dunaújváros felé vette az irányt. A város külterületén, körülbelül 20 percnyire a kettős gyilkosság helyszínétől aztán az erdőben rejtette el őket. Azt, hogy a hétvégét mivel töltötte, egyelőre senki sem tudja. Az öngyilkosságot hétfőn a reggeli órákban kísérelte meg a férfi. „Gázszivárgás miatt riasztottak bennünket a helyszínre, ahol a vezetékből áradó gáz mellett egy vérző, sérült férfit találtunk, ezért azonnal értesítettük a mentőket” – mondta Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az úttól alig 40 méterre feküdtek a holttestek

Pápai Imre székesfehérvári mentőállomás vezető csak azt erősítette meg, hogy a férfi öngyilkos akart lenni, s a helyszínen szerzett információk alapján azonnal a rendőrség segítségét kérték. „Bal csuklóján mély vágott sebet ejtett, s ebből elég sok vért is veszített a férfi, illetve a nyitott csapokból a gázt is belélegezte. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottuk a dunaújvárosi kórházba, ahol azonnal megoperálták.

Nézze meg videó összeállításunkat is:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.