Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 19. 13:02, szerda | Bulvár
Forrás: infováros - Fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter

Kevin kutya karácsonyi üzenete sztárok tolmácsolásában

Kevin kutya karácsonyi üzenete sztárok tolmácsolásában

„A kutya nem lehet ajándéktárgy!”

Hosszú évek óta visszatérő probléma, hogy januárban számos, karácsonyi ajándéknak szánt kutya menhelyre kerül. „Egy kutya nem lehet ajándéktárgy” mottóval készített videót az RTL Klub Pacsi! című műsorának stábja és a csatorna sztárjai, hogy felhívják a figyelmet a probléma súlyára, illetve arra, hogy mindenki mérlegeljen, mielőtt más helyett hoz meg egy kutyaéletre szóló döntést.

A menhelyi kutyák ügyét a közösségi médiában és az RTL Klub Pacsi! című műsorában is képviselő Kevin kutya karácsonyi üzenetét Rábai Balázs, Nyári Dia, Michl Juli, Puskás Peti, az X-Faktor csapata, a Stolen Beat, valamint Kevin gazdája, Molnár Karesz tolmácsolja.

Kevin kutya karácsonyi üzenete:
Karácsony után rengeteg kutya úgy jár, mint húsvét után a gyerekeknek vásárolt nyuszik. Miután megunják őket, visszakerülnek a menhelyre. Otthont adni egy kutyusnak olyan felelős döntés, amit nem hozhatsz meg más helyett! Ez a döntés egy kutyaéletet, akár 15-20 évet is meg kell határozzon, így a gondoskodás nem érhet véget az ünnepek végével. Egy kutya a gazdi felelőssége, így a döntés is az övé kell legyen. Mi mindannyian hiszünk a felelős döntésekben, egy kutyaélete nem játék. A kutya nem lehet ajándéktárgy! Karácsonykor sem!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára