Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 31. 13:00, csütörtök | Belföld

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Immár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kultúrintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével.

Az Olasz Fesztivál május 30. és június 16. között tart.


A több mint kéthetes rendezvény az olasz termékek bemutatója, ahol a résztvevő cégek – amelyek száma évről évre nő, és idén már eléri a 100-at – számos kedvezményt és nyereményt ajánlanak fel. Emellett eseményeket szerveznek a Made in Italy és az olasz stílus népszerűsítéséért, többek közt a gasztronómia, a turizmus és a kultúra jegyében.

Május 31-én például a proseccókkal ismerkedhetnek az érdeklődők, június 8-án Budapest Business Party néven (számos egyéb szolgáltatóval és képviselettel együtt) B2B kapcsolatteremtő eseményre várják az üzletembereket, míg június 12-14. között Olaszország ízei beköltöznek a Nagyvásárcsarnokba.

Az idei Olasz Fesztivál kiemelt régiója Szardínia, a tartomány többek közt kézműves péksütemény-bemutatóval, rövidfilmekkel és zenei programokkal mutatkozik be.

További információ: http://italianfestival.eu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére