Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2018. Május 31. 13:00, csütörtök | Belföld

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Immár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kultúrintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével.

Az Olasz Fesztivál május 30. és június 16. között tart.


A több mint kéthetes rendezvény az olasz termékek bemutatója, ahol a résztvevő cégek – amelyek száma évről évre nő, és idén már eléri a 100-at – számos kedvezményt és nyereményt ajánlanak fel. Emellett eseményeket szerveznek a Made in Italy és az olasz stílus népszerűsítéséért, többek közt a gasztronómia, a turizmus és a kultúra jegyében.

Május 31-én például a proseccókkal ismerkedhetnek az érdeklődők, június 8-án Budapest Business Party néven (számos egyéb szolgáltatóval és képviselettel együtt) B2B kapcsolatteremtő eseményre várják az üzletembereket, míg június 12-14. között Olaszország ízei beköltöznek a Nagyvásárcsarnokba.

Az idei Olasz Fesztivál kiemelt régiója Szardínia, a tartomány többek közt kézműves péksütemény-bemutatóval, rövidfilmekkel és zenei programokkal mutatkozik be.

További információ: http://italianfestival.eu/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 05:01, szombat | Belföld

Még a 14-et sem töltötte be a lány, de már gyilkosság miatt letartóztatták

Emberölés gyanúja miatt egy fiatalkorú lányt is letartóztatott a Budakörnyéki Járásbíróság a szilveszteri dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken az MTI-vel.

2020. Január 18. 05:00, szombat | Belföld

Drónnal, hőkamerával és radarral is védik a határt

Jelentős rendőri és katonai létszámmal, illetve komoly eszközparkkal őrzik a kerítéssel nem védett határszakaszt Bács-Kiskun megyében. A rendőrség hőkamerát, a Magyar Honvédség pedig drónt és radart is alkalmaz

2020. Január 17. 18:33, péntek | Belföld

Vasárnap teljesen lezárják az M1-es autópályát

Teljesen lezárják az M1-es autópályát vasárnap reggel a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vadkihajtás miatt - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

2020. Január 17. 17:50, péntek | Belföld

Bombát találtak Szolnokon

Több órás forgalomkorlátozásra kell készülni Szolnok belvárosában, ahol földmunkák közben bombát találtak.