Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2018. Május 31. 13:00, csütörtök | Belföld

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Kezdetét vette az Olasz Fesztivál

Immár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kultúrintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével.

Az Olasz Fesztivál május 30. és június 16. között tart.


A több mint kéthetes rendezvény az olasz termékek bemutatója, ahol a résztvevő cégek – amelyek száma évről évre nő, és idén már eléri a 100-at – számos kedvezményt és nyereményt ajánlanak fel. Emellett eseményeket szerveznek a Made in Italy és az olasz stílus népszerűsítéséért, többek közt a gasztronómia, a turizmus és a kultúra jegyében.

Május 31-én például a proseccókkal ismerkedhetnek az érdeklődők, június 8-án Budapest Business Party néven (számos egyéb szolgáltatóval és képviselettel együtt) B2B kapcsolatteremtő eseményre várják az üzletembereket, míg június 12-14. között Olaszország ízei beköltöznek a Nagyvásárcsarnokba.

Az idei Olasz Fesztivál kiemelt régiója Szardínia, a tartomány többek közt kézműves péksütemény-bemutatóval, rövidfilmekkel és zenei programokkal mutatkozik be.

További információ: http://italianfestival.eu/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 16:01, vasárnap | Belföld

Csütörtökig döntenek a szavazólapokról a választási bizottságok

A jelöltek és listák nyilvántartásba vételéről szóló határozatok jogorvoslatainak lezárása után, csütörtökig döntenek a választási bizottságok az önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjainak adattartalmáról.

2019. Szeptember 15. 10:40, vasárnap | Belföld

Világháborús bombát hatástalanítanak a fővárosban

Elkezdődött az újbudai Móricz Zsigmond tér és környékének kiürítése, ahol egy világháborús bombát hatástalanítanak a honvédség tűzszerészei vasárnap - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2019. Szeptember 15. 09:49, vasárnap | Belföld

Mellbe szúrta férjét egy mátraverebélyi nő

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves mátraverebélyi nő ellen.

2019. Szeptember 15. 07:12, vasárnap | Belföld

Öt pár kötött házasságot a szentendrei skanzenben

Az év első felében a házasságkötések száma közel 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, Magyarországon a házasságkötés a reneszánszát éli