Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2016. Március 30. 10:45, szerda | Helyi
Forrás: OMSZ, fotó: medicor klinika

Kezdődik a tavaszi allergiaszezon - Pollenjelentés

Kezdődik a tavaszi allergiaszezon - Pollenjelentés

A jó idő beköszöntével, elkezdődik a fák, bokrok virágzása. Ez az arra érzékenyeknél, allergiás tünetek megjelenésével járhat.

A hónap végéig várhatóan országszerte elindul a nyír pollenszórása - pollenje egyelőre a nyugati és a középső országrészben jelent meg és jellemzően alacsony koncentrációban van jelen, de helyenként hamarosan elérheti a tüneteket okozó közepes, sőt délen akár a magas szintet is. A mogyoró, az éger, a kőris, a juhar, a fűz és a szil pollenkoncentrációja az elkövetkező napokban várhatóan alacsony-közepes marad, magas szintet továbbra is elsősorban a nyárfa, valamint a ciprus- és a tiszafafélék, illetve a déli-délnyugati területeken a gyertyán pollenkoncentrációja érhet el. A kültéri allergén gombák spóraszáma alacsony.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.