Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. Október 12. 15:22, péntek | Bulvár

Ki emlékszik még rá? Barta Sylvia visszatér

Ki emlékszik még rá? Barta Sylvia visszatér

Jövő héten visszatér, Reisz András váltótársa lesz a TV2-n, azaz időjárás-jelentés közben láthatjuk majd.

„Nagyon meglepődtem a megkeresésen, nem tudtam, komoly-e vagy vicc. Hezitáltam, mert van egy kialakult, boldog életem, van családom, két nagylányom, van kutyám" – mesélte.

Bartha Sylvia egykor

Jött egy betegség az életébe, de leküzdötte. Zumbaoktató lett, felépítette új életét, kialakult egy új rendszer, ezért nem tudta, belefér-e megint a tévézés. Kedd este lesz először, persze izgul a bevetés előtt, hiába a képernyős rutin.

„Ez szellemi munka, egészen más terület, a zumbaórákon pedig kitáncolhatom magamból a feszültséget. A hírrel a férjemet hívtam fel először. Lányaim pedig 12-14 évesek, felnőttként lehet velük beszélgetni. Azt mondták, hogy ez egy kihívás, olyan lehetőség, amit nem szabad elszalasztani.
Szerintük ez nekem jó, és onnantól kezdve nekik is az lesz, és kötelességem elvállalni. Ők engem még nem is láttak képernyőn"
– mondta a Fem3 Caféban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.