Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 10. 07:29, szerda | Bulvár
Forrás: FH

Ki a felelős Jimmy haláláért?

Ki a felelős Jimmy haláláért?

Zámbó Jimmy özvegye kikéri magának a gyanúsítgatást, és a TV2 Mokka című műsorában reagált az őt ért vádakra, melyek Hulé Éva szájából hangoztak el Hajdú Péter műsorában.

Edit asszony elmondta, neki nincs köze a férje halálához, sőt éppen ellenkezőleg, hiszen megpróbálta megakadályoznia azt. Véleménye szerint az énekes haláláról könyvet író asszony sokkal inkább felelős a tragikus halálesetért. „Ez a kakas, ez valós dolog volt, de nem olyan szinten, hogy a férjem ezért olyan mérges lett volna. A lényeg az, hogy emiatt került elő a fegyver" - mondta Edit asszony, akinek volt saját gázpisztolya, amin még az ujjlenyomata sem volt rajta, mivel gyűlöli a fegyvereket.

Zámbó Jimmy ezt a pisztolyt vetette elő a nejével, hogy mutassa meg, neki is van olyan, majd ezzel lőtt ki az utca felőli ablakon, de fontos kiemelni, hogy nem a kakast akarta kivégezni, mivel azt csak a ház másik végéből tudta volna kivitelezni. Az énekes az özvegye szerint csak meg akarta mutatni, mekkorát szól a pisztoly.

Edit asszony szerint Hulé Éva lelkesen megjegyezte, mekkorát szólt, de Zámbó Jimmy nem elégedett meg ennyivel, megmutatta, mekkorát szólt az ő fegyvere. Kilőtt az ablakon, majd kiürítette a tárat, ám egy golyó a csőben maradt. Edit asszony ezután elkezdett veszekedni férjével, hogy ne játsszon a pisztollyal. Zámbó Jimmy kérte, ne idegeskedjen, mivel szerinte nincs megtöltve, és hogy ezt bizonyítsa, fejéhez emelte a pisztolyt, és lőtt.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára