Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 30. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: MarquardMédia Magyarország

Ki lesz 2011 álomnője és álompasija?

Ki lesz 2011 álomnője és álompasija?

A JOY és a CKM magazin bemutatja a világ 50 legjobb pasiját és bombázóját!

A JOY és a CKM magazin szavazást indított, hogy kiderüljön, ki az olvasók kedvenc álompasija és álomnője 2011-ben. A verseny március 12-én indult, a szavazók a http://www.joy.hu/top50/ és a http://www.joy.hu/top50/ microsite-on adhatják le a szavazataikat az általuk legvonzóbbnak tartott személyre. A jelöltekre 1 hét alatt több mint, 13 000 szavazat érkezett, mely kimagaslónak számít. A versenyzők között a magyar bulvárvilág számos szereplője megtalálható, mint például VV Olivér, Sebestyén Balázs, Király Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás és Kállay Saunders András. A nők között pedig VV Anikó, Szabó Zsófi, Balogh Edina, Ördög Nóra, H. Szorcsik Viki, Janicsák Veca, Liptai Claudia, valamint sokan mások is színesíti a listát. A jelöltek névsora között a klasszikus szívtiprók, mint Brad Pitt, Johnny Depp, a népszerű Robert Pattinson vagy a lélegzetelállítóan vonzó Agelina Jolie, Megan Fox és Jessica Alba is megtalálható.

Az összes indulóról rövid képes összefoglaló a http://www.ckm.hu/top50/video.php és http://www.joy.hu/top50/video.php oldalakon található. Április 13-án a szavazás részben lezárul, az első 10 helyezett kivételével a rangsorra fény derül, innentől kezdve már csak a legjobbak között folyik a verseny az év álompasija, álomnője címért. A szavazás április végén végleg lezárul és egy nagyszabású TOP 100 díjátadó gálával végződik, ahol a lista élén szereplő nevek kiléte is feltárul. A nyertesek rangsora az online weboldalon is közszemlére kerül majd, valamint a legjobbak belekerülnek a JOY és CKM magazin júliusi lapszámába is. A szavazók között számos értékes nyeremény kisorsolásra kerül.

A Marquard Media AG (Zug, Svájc) 100 százaléki tulajdonosa Jürg Marquard. A vállalat 41 magazint ad ki Németországban, Ausztriában, Svájcban, Lengyelországban és Magyarországon, továbbá licensz kiadványaival számos más országban is jelen van.


A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmód magazinok kiadója és online tartalomszolgáltató, az Éva Húsvét mellett JOY, JOY CELEBRITY, JOY Bistro, InStyle, Éva, SHAPE, FITT MAMA, PLAYBOY, CKM, DESIGNROOM és Playboy EXCLUSIVE magazinokkal van jelen a hazai magazin piacon. A Marquard Media online portfoliójába a következő weboldalak tartoznak: www.joy.hu, www.ckm.hu, www.playboy.hu, www.shape.hu, www.latte.hu, www.designroom.hu, www.evamagzin.hu, www.instyle.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.