Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2010. Szeptember 25. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ki van éhezve a behatolásra

Ki van éhezve a behatolásra

Adriana Lima szerencsére nem egy túlméretezett férfi pólóban csábít az ágyba, hanem varázslatos hálóingekben. És jelentkezzen aki ellen tudna állni neki.

A brazil manöken ágyba hívogató tekintetettel néz az olvasókra, s bár hálóingekben pompázik, tökéletesen fel lehet mérni különleges adottságait.

Nem lehet azt mondani, hogy Adriana Lima nem dolgozik meg a pénzéért, hiszen alighanem egy potens férfi sincs a Földön, aki ellen tudna állni neki. De valószínűleg egy túlméretezett férfi pólóban is ugyanezt a hatást érné el, csak másképp.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!