Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Augusztus 10. 10:47, hétfő | PR

Kiadó raktárt keres? Segítünk!

Kiadó raktárt keres? Segítünk!

Nem csak a multinacionális vállalatoknak van szüksége raktározó helyiségekre – gyakran a KKV-knak is elkél egy-egy hely, ahol készleteket, felszereléseket tárolhat. Cikkünk segítségével Ön is megtalálhatja a legjobbat!

Kiadó raktár bérlése ma már igazán nem nehézkes ügy, sőt, különösebb kapcsolatokra sincs szükség: Budapesten és vidéken egyaránt számtalan lehetőség várja Önt és cégét. Online gyorsan és könnyedén találhat ideális megoldást, ugyanis a választék széles, a lehetőségek száma – a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban egyaránt – megnyugtatóan magas. Legyenek bármilyen speciális igényei, az In-Management portfóliójában megtalálhatja számítását!

Raktárt mindenkinek!

Tévedés, hogy tárolásra csak a hatalmas, több száz fős vállalatoknak, vagy kizárólag a logisztikával foglalkozó cégeknek van szüksége! Egy néhány kollégával működő KKV-nak is kell egy hely, ahol biztonságban tudhatja árukészletét vagy éppen használaton kívüli ingóságait. Ha Ön sem szeretné irodájának egyik értékes helyiségét „pakolós szobának” kijelölni – miért is tenné? minden bizonnyal szuper tárgyaló lenne a térből! –, és ezzel értékes négyzetmétereket veszíteni, javasoljuk, hogy nézzen szét a választékban!

Egy raktárnak pedig jellemzően még csak az iroda közvetlen szomszédságában sem kell lennie, hiszen a ritkán használt felszereléseket, vagy a felújítás után átmenetileg feleslegessé vált bútorokat akár a város túlsó végén, egy jelentősen kedvezőbb négyzetméterárért bérelhető raktár lakata alatt is őrizheti – így nem csak megelőzi a tárgyak mindennapi kerülgetését, hanem még spórol is!

Sokoldalúág a köbön

Természetesen számos raktár típust kínálnak bérletre: a hatalmas hangároktól kezdve a szobányi méretekig tart a skála, pontosan azért, hogy a tulajdonosok minél többféle igényt ki tudjanak elégíteni. Egy saját készletet fenntartó webáruháznak egészen más elképzelései vannak, mint egy költözés alatt álló irodának, ahogyan például az élelmiszerekkel kereskedő cégek raktározási tevékenységére egészen más hatósági előírások vonatkoznak, mint építőanyagot forgalmazó vállalatokra. A bérbe vehető raktárok kezelői ezzel pontosan tisztában vannak, és segíteni fogják Önt az elérhető legjobb megoldás fellelésében.

Évekre és átmenetileg egyaránt

Nem kizárólag hosszú távra lehetséges egy-egy raktár bérlés nyélbe ütése: a legtöbb bérbeadóval akár az iroda átalakításának 1-2 hónapjára, akár alkalmanként rövidebb időszakokra is szerződhet. Nincs más dolga, mint tételesen összeírni igényeit, a kiadó raktárak sorából kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőket, majd felvenni a kapcsolatot az ingatlankezelővel, és megbeszélni a részleteket. A 21. században már gyorsan és könnyedén megy minden – ez esetben sincs másképp!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.