Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. December 16. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiakadtak Stohl miatt

Kiakadtak Stohl miatt

Több olvasó teljesen kiakadt, miután kiderült, hogy Stohl András nem csak ivott, de kábítószert is fogyasztott balesete napján. Volt aki azt követelte, vegyék le Stohlt a képernyőről.

"Szép dolog, hogy Stohl András bűnösnek vallotta magát, de ez nem mentesíti a felelősség alól. Hogyan lehet képernyőn egy ilyen ember? Úgy tudom, hogy a közszereplőknek példát kell mutatni. Mit lát majd a gyerekem? Azt, hogy szabad inni, kábítószerezni és még így is sztár lehetsz. Ezt kikérem magamnak. Követelem, hogy Stohlt vegyék le a képernyőről. Ha kell, akár mozgalmat is szervezek" - írta egy olvasó, aki nincs egyedül felháborodásával.

Ám egyelőre úgy tűnik, Stohl valóban büntetlenül marad, legalábbis, amíg ügyében nem hoz ítéletet a bíróság. Korábban az RTL Klubnál a StoryOnline érdeklődésére elmondták, addig nem kívánnak dönteni Stohl sorsáról, amíg le nem zárul az ügye. Ráadásul mint tudjuk, a csatorna megbízásából készített közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy a nézők igenis kíváncsiak a színészre, így aztán biztosan nem távolítják el jelenlegi műsorából, a ValóVilágból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.