Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2010. Május 22. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kibuggyanó keblek

Kibuggyanó keblek

Hófehér estélyiben jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon a botrányos életű színésznő. Folyamatosa pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen. A nagy fotózkodásból azonban majdnem nagy baleset lett.

Sokkal többet mutatott meg kebleiből, mint amennyit eredetileg akart Mischa Barton a Cannes-i Filmfesztivál egyik koktélpartijának bevonulóján. A 24 éves színésznő nagy belépőt alkotott hófehér, gyönyörű ruhájában. A fotósok nem is tudtak másra figyelni, mint a mélyen dekoltált, váll nélküli, tollakkal ékesített, hosszú ruhára. A színésznő annyira belejött a pózolásba, hogy beleakadt a saját ruhájába. Amint megpróbálta kiszabadítani szoknyáját mélyen lehajolt és mellei kibuggyantak.


A Narancsvidék sztárját ez egyáltalán nem zavarta és ügyet sem vetett a kis malőrre. Mi több inkább buliról-bulira jár és a végén megviselt arccal tér vissza hoteljába. 

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.