Városlista
2020. június 7, vasárnap - Róbert

Hírek

2010. Május 22. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kibuggyanó keblek

Kibuggyanó keblek

Hófehér estélyiben jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon a botrányos életű színésznő. Folyamatosa pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen. A nagy fotózkodásból azonban majdnem nagy baleset lett.

Sokkal többet mutatott meg kebleiből, mint amennyit eredetileg akart Mischa Barton a Cannes-i Filmfesztivál egyik koktélpartijának bevonulóján. A 24 éves színésznő nagy belépőt alkotott hófehér, gyönyörű ruhájában. A fotósok nem is tudtak másra figyelni, mint a mélyen dekoltált, váll nélküli, tollakkal ékesített, hosszú ruhára. A színésznő annyira belejött a pózolásba, hogy beleakadt a saját ruhájába. Amint megpróbálta kiszabadítani szoknyáját mélyen lehajolt és mellei kibuggyantak.


A Narancsvidék sztárját ez egyáltalán nem zavarta és ügyet sem vetett a kis malőrre. Mi több inkább buliról-bulira jár és a végén megviselt arccal tér vissza hoteljába. 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!