Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2010. Július 18. 14:41, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Kicsattan a szexualitástól az énekesnő

Kicsattan a szexualitástól az énekesnő

54 éves Audrey Landers amerikai színésznő, aki sikeresebb énekesnő a valóságban, mint a filmben.

Amikor 1981-ben felbukkant a Dallas című tévésorozatban, a nézők egy közismert énekesnőt köszöntöttek a műsorban. Miközben a szerepe szerint egy kezdő énekesnőt alakított, ő már befutott előadónak számított, azóta pedig igazi sztár lett, arany- és platinalemezekkel.


Színésznőként sem volt kezdő, több sorozatban és mozifilmben szerepelt. A Dallas mégis meghatározó állomása volt a karrierjének, a sorozat nagy sikere minden közreműködő életét megváltoztatta. A csinos színésznő Afton Coopert alakította, aki gyereket szült Cliff Barnestól, de letagadta. Ő ilyet sosem tenne, igaz, az éneklésen kívül nem sokban hasonlít Aftonhoz.


Audrey Landers szép és nagyon okos is, diplomás pszichológus és sikeres üzletasszony, saját filmforgalmazó cége van. Anyagi gondjai egyébként se lennének, férje milliomos papírgyáros, évekig próbálkoztak, mire Audrey nagy nehezen teherbe esett.


Szalad az idő, az ikrek már tizenhét évesek, ám az anyukájukon nem nagyon látszanak az évek. Szerencsés alkatának köszönhetően szépen öregszik, ma is csodálatosan néz ki. Testvére, Judy Landers szintén ismert színésznő, és hasonlóan nagyon csinos, 1983-ban a két lány együtt szerepelt a Playboyban.

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!