Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Július 18. 14:41, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Kicsattan a szexualitástól az énekesnő

Kicsattan a szexualitástól az énekesnő

54 éves Audrey Landers amerikai színésznő, aki sikeresebb énekesnő a valóságban, mint a filmben.

Amikor 1981-ben felbukkant a Dallas című tévésorozatban, a nézők egy közismert énekesnőt köszöntöttek a műsorban. Miközben a szerepe szerint egy kezdő énekesnőt alakított, ő már befutott előadónak számított, azóta pedig igazi sztár lett, arany- és platinalemezekkel.


Színésznőként sem volt kezdő, több sorozatban és mozifilmben szerepelt. A Dallas mégis meghatározó állomása volt a karrierjének, a sorozat nagy sikere minden közreműködő életét megváltoztatta. A csinos színésznő Afton Coopert alakította, aki gyereket szült Cliff Barnestól, de letagadta. Ő ilyet sosem tenne, igaz, az éneklésen kívül nem sokban hasonlít Aftonhoz.


Audrey Landers szép és nagyon okos is, diplomás pszichológus és sikeres üzletasszony, saját filmforgalmazó cége van. Anyagi gondjai egyébként se lennének, férje milliomos papírgyáros, évekig próbálkoztak, mire Audrey nagy nehezen teherbe esett.


Szalad az idő, az ikrek már tizenhét évesek, ám az anyukájukon nem nagyon látszanak az évek. Szerencsés alkatának köszönhetően szépen öregszik, ma is csodálatosan néz ki. Testvére, Judy Landers szintén ismert színésznő, és hasonlóan nagyon csinos, 1983-ban a két lány együtt szerepelt a Playboyban.

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.