Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Május 13. 08:49, péntek | PR
Forrás: (x)

Kicsik és nagyok figyelem, kezdődhet az alkotás!

Kicsik és nagyok figyelem, kezdődhet az alkotás!

Mi az a játék, ami látszólag soha nem megy ki a divatból? Ami újra és újra megújul? Ami kicsiket és nagyokat egyaránt képes az asztalhoz vagy a szőnyegre ültetni?

Ami az egész családot pillanatok alatt összetrombitálhatja? Ami kortól függetlenül mindenkinek egyforma izgalmakat tartogat? Eláruljuk a titkot?

Hány darabból áll a valóság?

A méltán keresett puzzle 1000 db az a játék, ami örök legenda. Ami után kicsik és nagyok egyforma lelkesedéssel nyúlnak. Íme lerántottuk a titokról a leplet, ami egyébként nem is akkora újdonság. Hiszen ez az a terület, ami tényleg láthatóan folyamatosan a figyelem célkeresztjében van. És nemcsak a gyermekek esetében. Bár az is igaz, hogy a korán elkezdett kirakózás végül kifejezetten hamar a több száz darabos variációkhoz vezethet. Aztán eljöhet az a nap, amikor már ezek is kevésnek bizonyulnak és nem marad más, mint az ezres nagyságrend. Csodálatos út ez, amit ráadásként az egész család végigjárhat!

Hogy mitől olyan nagy szám a puzzle? Aligha leírható az élmény, ahogy a darabokból összeáll a kép. Olyan, mint maga a teremtés csak kicsiben. Alkotófolyamat, aminek a múzsája pont az a kép, aminek mindenki részt vehet az összeállításában. Nincsen időhöz kötve, s tulajdonképpen helyszínhez sem, bár az kétségtelen tény, hogyha már közeledik a cél, akkor bizony egyre nő a felület. De ettől függetlenül ez az a játék, ami talán a legnagyobb kötetlenséggel ajándékozhatja meg a lelkes játékosokat.

Az élmény tovább is fokozható?

Igen. Erre a legjobb példa a varázslatos 3D puzzle. Általa a kép tényleg életre kelhet. Kézzel foghatóvá válhat. Olyan élmény ez, ami valóban felülmúlhatatlan.

A kirakózásból, a mozaikok egymáshoz illesztéséből így alakulhat át minden építéssé, sőt építkezéssé. Az izgalmak garantálhatóak az biztos! Mindennek tetejében a sokszínű tematikának köszönhetően mindenki olyan formavilág megszületésére voksolhat, amit igazán vonzónak talál.

Az egy jó kérdés, hogy mindez mennyi időt vesz igénybe? De valójában mégsem túlzottan releváns a felelet. Hogy miért? Azért, mert minden egyes perc, ami a puzzle darabjainak összeillesztésével telhet valódi érték, hamisíthatatlan ajándék. Úgyhogy tény, hogy nagy öröm a célba érés, de az odáig vezető utat végigjárni sem kevésbé lelkesítő!

A fotó forrása: New Africa / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:10, hétfő | PR

A kaszinó élménye online

Győrben a kaszinók tekintetében két lehetőség is ajánlkozik: az élő és az online élmény. Ha amellett döntünk, hogy ellátogatunk a kaszinóba, különböző tematikákkal hangolódhatunk a nyárra.

2022. Július 01. 15:20, péntek | PR

Fogadjunk? Hajrá, csapat!

Ha Győr, akkor kézilabda, bár a városban más kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportegyesület is található. Mégis bizonyára a kézilabda az első sportág, ami eszébe jut a magyaroknak Győrről.

2022. Június 28. 16:30, kedd | PR

Az interneten előny jelent linkeskedni

Bizonyára mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az internet kavalkádjában nem könnyű kitűnni. Akkora a zaj, hogy csak a legjobbak válnak láthatóvá.

2022. Június 23. 09:48, csütörtök | PR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Lezajlott a Szikvízkészítők Nemzetközi Konferenciája Gyulán (2022. június 10-11.)