Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2010. Január 03. 15:40, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

A műsorvezető szerint egyszerűen senki sem kérdezte meg tőle, van-e papírja, hanem simán csak felvették? Ada úgy gondolja, mindez azért történhetett így annak idején, mert a kutya nem feltételezte volna róla, hogy nincs meg a vizsgája. R

"Mindez még negyedikes gimnazista koromban történt" - árulta el a műsorvezető egy korábbi interjúban. "Tudni kell, hogy az ezt megelőző éveket Omanban töltöttem, mivel a szüleim az arab országban kaptak munkát. Időnként azonban rendszerint hazajöttem vizsgázni a gimibe. A negyediket pedig már végig itthon jártam. Sajnos nagyon szúrtam a szemét néhány tanárnak, akik kinéztek maguknak, s már az elején megmondták, hogy akármit is csinálok, megbuktatnak. Ezt rendszerint meg is tették. Folyton az történt, hogy megbuktattak, pótvizsgáztam, majd továbbmentem. Negyedikben kifejezetten élvezték, hogy még érettségizni sem mehettem el. Augusztusban pótvizsgáztam, októberben pedig pótérettségiztem. Közben felvettek a főiskolára is, ahol nem kértek tőlem papírokat. Igaz, fél évvel később magam hagytam ott az intézményt, mert rájöttem, hogy más az utam, inkább az üzleti kommunikáció érdekel? De érdekes egy időszak volt, az kétségtelen?"


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?