Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 06. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Kiderült, miért rúgták ki Vágó Istvánt

Kiderült, miért rúgták ki Vágó Istvánt

Saját kiabálásával és hisztijével magyarázza Vágó István kirúgását a TV2-től. Állítása szerint a 40 milliós játszma szabályain akart változtatni, ám ezt nem engedték neki.

"Kiabáltam. Egy ismerősöm, aki járatos a TV2 belügyeiben, azt állítja, hogy ezért a hisztiért rúgtak ki. Valóban hisztiztem. Hangosan. Azt kiabáltam, hogy ezt a műsort én másként fogom csinálni, mert úgy lesz jó. Lehet, mondták, de nem ez áll a licencben, nem így találta ki az angol jogtulajdonos. Mire én azt üvöltöttem vissza, hogy több licencet változtattam már meg, és hogy írjanak levelet az angoloknak, hogy ezt én így akarom" - mesélte Vágó, aki a heves szóváltás után végül rájött, hogy nem fognak rá hallgatni.

"Parázs, paprikás hangulatban váltunk el egymástól. Dühösen bevágtam magam az autóba és hazavezettem" - emlékszik vissza a kvízmester az eseményekre Bárdos András könyve második kiadásának új fejezetében.

Vágó István nyilatkozata után a TV2 szóvivője, Koltay Tamás az Új Ásznak elmondta: a szerződésbontásról szóló döntést nem egyik pillanatról a másikra hozta meg a TV2 vezetősége, így a kvízmester kirúgása nem a könyvben említett eset miatt történt.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.