Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 17. 14:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Kiemelt kockázatú a győri meccs

Kiemelt kockázatú a győri meccs

Kiemelt kockázatúnak minősítette az erre illetékes bizottság a csütörtöki Győri ETO - Dinamo Zagreb labdarúgó-mérkőzést. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezért szerda reggel hat órától péntek reggel hat óráig foko

A mérkőzést az előzetes nemzetközi tapasztalatok, a szurkolók biztonsága, a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében minősítette az erre illetékes bizottság kiemelt kockázatúnak - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 
A rendőrség és az ETO Labdarúgó Klub vezetése a mérkőzés előtt alatt és után is jelentős erőket összpontosít. Az esemény zavartalansága érdekében lényegesen szigorúbb rendszabályokat vezetnek be Győr város egész területén és a stadion környékén. Több helyen ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani, a Nagy Sándor József út és Ipar út kereszteződése, a Mártírok út és Ipar út kereszteződése, a Nagy Sándor József út és Stadion utca kereszteződése, valamint a Nagy Sándor József út és Kiskút utca kereszteződése pedig teljesen le lesz zárva.
 
 
A rendőrség továbbá kéri, hogy minden mérkőzésre érkező szurkoló hozzon magával olyan okmányt, mellyel igazolni tudja magát.


FH
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.