Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 18. 11:40, szerda | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Kihirdették az Év kórháza 2011 verseny eredményét

Kihirdették az Év kórháza 2011 verseny eredményét

2011-ben hetedik alkalommal hirdették meg az \"Az év kórháza\" szavazást, melyen öt kategóriában értékelhették az egészségügyi intézményeket az internetezők.

Egytől ötig lehetett pontozni az "orvosszakmai ellátás", az "ápolás és szakszemélyzet", "infrastruktúra", "ellátás", valamint a "környezet és tisztaság" kategóriákban. Összesen több mint hétezren, mintegy 30 ezer szavazatot adtak le az intézményekre. A Házipatika.com által közzétett összesített listán Győr-Moson-Sopron megyéből több intézmény is szerepel. A soproni Erzsébet Kórház a 9. a csornai Margit Kórház a 40. a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház az 59. a mosonmagyaróvári Karolina Kórház pedig a 118. helyen végzett.

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház az orvos-szakmai ellátás kategóriájában érte el a legjobb eredményt, az országos listán a 8.helyen végzett.

(hazipatika.com)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.